Bilja Jevtić i Aca Ilić svet novine svet portal
Svet

December 26, 2022 20:45

By

Bilo je tu svega, sada je gotovo… Aca Ilić otkrio da je ljubav sa Biljom potrošena

Brak Ace Ilića i Bilje traje uspešno već godinama

Pevač Aca Ilić prisetio se kako su turneje nekada izgledale, pa objasnio kako danas „to ne bi baš pilo vodu” jer bi svi gubili vreme uz telefone i dopisivanja.

Pročitajte: Biljana Jevtić u bolnici – Aca Ilić na ivici suza, u strahu za njen život

Razvod Ace Ilića i Biljane Jeftić

Rajko Ristić

Svojevremeno, po čitav dan bi se putovalo autobusima, kolege su umele da uđu i u svađe, a glavna zanimacija bila im je tombola.

– To su vremena koja su prošla i kada nešto prođe, treba se nostalgično sećati, ali pitanje je danas da li bi to bilo uspešno. Mi smo pevali za aplauz, verujte. Niko tu nije pitao koliki nam je honorar i kada će da nam se uplati, ne… To je bilo druženje, mladost, svaki dan dva koncerta. Ma, niko nije pitao koliko košta, ali mi smo bili ispunjeni – tvrdi on, piše „Grand onlajn”, pa dodaje da je danas sve umnogome drugačije, najpre zatro što je život novac.

Pročitajte: Biljana Jevtić progovorila o teškom zdravstvenom stanju i otkrila detalje sinove svadbe

Rajko Ristić

– Danas je sve drugačije, danas je život novac… Danas bi svako gledao u svoj telefon i svoje poruke i to ne bi sada bilo zanimljivo. Mi smo igrali tombolu, putovali ceo dan autobusom. Obrnemo tri ture tombole, ceo dan putujemo, pa se posvađamo… To je sve bilo lepo, a bile su tu i neke ljubavi – nabrajao je on, a onda nastavio:

– Neke su se održale, neke nisu, ali Bože moj, to je sve život – kaže Ilić, koji već dugo uživa u braku sa Biljom Jevtić, koju je i upoznao na jednoj od nekadašnjih turneja.

Pročitajte: Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića doneo odluku koja je šokirala roditelje, SADA SU NEMOĆNI (FOTO)

Instagram

– Pomislio sam: „Kako lepa devojka! Ko li je ona?” Upoznali smo se u Kragujevcu 1983. godine, ali su nam se putevi ukrstili tek 1986, kada smo radili jednu zajedničku turneju. I od januara 1986. godine do sada smo zajedno i ostaćemo do kraja života. Iz te ljubavi rodio se Ivan, naše najveće blago. Mi živimo lepo. Možda naš život nije zanimljiv novinarima, ali nama i te kako jeste – istakao je on za pomenute medije.

AUTOR: SVET

IZVOR: Grand Online

FOTO: ATA images