Trudnoća Aleksandre Prijović
Svet

November 19, 2022 21:15

By

Ovo je kraj: Filip Živojinović naterao Aleksandru na suze, pevačica ne može više da ćuti, ovo je razlog FOTO

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni

Nakon što je čitavih šest meseci nastupala gotovo svake večeri usput promovišući uspešan album koji je ove godine objavila, pevačica Aleksandra Prijović shvatila je da joj je pauza preko potrebna, a i porodične obaveze su se nagomilale. Stoga je popularna Prija rešila da je obavezno da napravi pauzu, te je odredila period od tri sedmice kao vreme isključivo za punjenje baterija.

Pročitajte: Kako je Aleksandra Prijović jednim potezom zgazila Brenu FOTO

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Foto: Ata images

Za to vreme, pevačica uživa u toplini porodičnog doma zajedno sa suprugom Filipom Živojinovićem i njihovim trogodišnjim sinom Aleksandrom. Da je brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića njihova mirna luka, govori i podatak koji je Aleksandra podelila na “Instagramu”. Naime, osim što se emotivno nadopunjuju, oni su otpočeli i više nego uspešnu poslovnu saradnju numerom “Zvuk tišine”, a sada Filip komponuje nove pesme koje će uskoro ugledati svetlost dana.

– Kakve pesme mi je napravio, jedva čekam da ih čujete – napisala je Aleksandra, a pokazaće se da li je to samo šala ili će se Filip pokazati i kao kompozitor.

Pročitajte: Filip Živojinović konačno priznao da je kraj – Aleksandra više nije moja žena

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Foto: Instagram

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića uprkos brojnim spekulacijama odoleva svim izazovima, a ovih dana posebno uživaju svi zajedno u vili na Bežanijskoj kosi. Međutim, poznati su po tome što vole vreme da provode i na nekim toplijim destinacijama, te nije isključeno da će pevačica odleteti za Katar jer svi otkako je selektor naše fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi citirao njenu pesmu na nedavnoj press konferenciji mediji se pitaju da li bi Prija u Kataru mogla da bude naša talija.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Ata images