Razlika u godinama između Brene i Bobe svet portal svet
OTVORILA DUŠU

June 13, 2022 16:15

By

Lepa Brena progovorila o nasilju: Došlo je do sukoba s Bobom, deca ne treba da trpe. Praštala sam a sada je dosta…

Brak Brene i Bobe intrigira javnost, nije uvek sve bilo idealno 

Jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvezda Lepa Brena svoju intimu retko iznosi u javnost. Uvek je sa merom pričala o braku, deci, bolesti i srećnim trenucima. Ipak, pre nekoliko godina Brena se odvažila i potpuno otvoreno pričala o krizi u braku sa bivšim teniserom Bobom Živojinovićem i poverila se da joj u određnim trenucima nije bilo nimalo lako. Brena je govorila da se njena zajednica ništa posebno ne razlikuje od onih svakodnevnih, ističući da je između nje i Bobe dolazilo do sukoba mišljenja:

Pročitajte: Lepa Brena DUGO KRILA da joj bolest utiče na život – Evo s čime se bori

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

– Nijedan brak nije idealan, pa tako nije bio ni moj. Dolazilo je do sukoba mišljenja, kao u svakom braku. Ipak mi živimo na Balkanu. Muškarcima morate da date neki prioritet u svakom slučaju. S druge strane, odlično znamo da su muškarci odgojeni da imaju prioritet u svemu i vole da se hvataju za neke „brze vozove”, zapravo za neke žene kao što sam ja. Individualne i samostalne. Uvek sam znala da se izborim. Ali da su žene u Srbiji diskriminisaneto je u svakom slučaju tako, Balkan je poznat po tome.

– Neko sam ko gaji tri momka u kući, zato sam vodila računa da ih naučim da poštuju ženski rod. Učila sam ih da ako su s nekom devojkom, nemaju osećaj da su kupili neki lep orman ili komad nameštaja pa će ga jednog dana zameniti. Ako i do toga dođe, onda treba da pronađu jedan džentlmenski način kako da to urade. Znam koliko postoji agresivnosti prema ženama i deci, ali i prema starijim ljudima. Ovde kod nas je sve u fazonu: ko ima veći mišić, taj može sve. I šta sad, da li mi žene treba da nosimo pištolj u pantalonama da bismo se branile od nekog ko je pijan ili iskompleksiran?! Ozbiljan je to problem još uvek kod nas – rekla je Brena i otkrila da li je nekada Bobu nakon svađa terala iz kuće:

Pročitajte: Fileri i botoks popuštaju, kosa opada – Lepa Brena uskoro neće ličiti na sebe, saradnici uplašeni?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Mi to ne radimo, sve probleme rešavamo razgovorom. Ipak, imamo decu i porodicu, a to je naš zajednički interes zbog kojeg je vrlo važno da izbrojite do deset. Ja sam praštala i brojala jer više nismo samo mi u pitanju, već i deca. Jedina stvar koju nikada nisam dozvolila je da se pređe određena granica, gde supružnici uništavaju integritet i dostojanstvo jedno drugom. To je nešto što nikada ne dozvoljavam. Kompromis mora da postoji, pravimo ga zbog dece i ne dižemo tenziju kada nema potrebe. Ne treba ona da trpe zbog naših razmirica. Tvrdim da bez dogovora i kompromisa nijedan brak ne može da opstane, pa ni moj – bila je iskrena Lepa Brena pre nekoliko godina pisao je “Pulsonline” a preneo “Espreso.”

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso / Pulsonline

FOTO: Ivan Vučićević