Brak Brene i Bobe svet portal svet
Svet

May 21, 2024 22:04

By

Najveća je sreća kad čujete da stiže unuče: Lepa Brena otkrila detalje iz privatnog života

Brak Brene i Bobe opstaje zahvaljuljući 3 stvari

Kada su se 1991. godine pred nekoliko stotina zvanica na večnu ljubav zakleli najveća jugoslovenska pevačka zvezda Lepa Brena i najpoželjniji neženja, teniser Boba Živojinović niko nije ni slutio da će njihova ljubav trajati decenijama.

Na brak Brene i Bobe mnogi su gledali kao na nešto što će biti kratkog daha, ali ispostavilo se da nije tako.

Brak Brene i Bobe svet portal svet

Rajko Ristić

Brak Brene i Bobe odoleo je brojnim iskušenjima

Brak Brene i Bobe jedan je od najdugovečnijih na estradi, a muzička zvezda je tokom gostovanja u emisiji “Scena” otkrila kako joj je pošlo za rukom da sačuva porodicu na okupu.
– Došla sam do jedne knjige na kojoj je pisalo “Brak”, otvorila sam je pošto me je baš interesovalo šta piše u njoj… Međutim, unutra je bilo oko 150 praznih stranica.

– Moj savet svim devojkama, ženama i supružnicima je da bez ljubavi, poštovanja i tolerancije ne postoji nijedan brak, nijedan posao.

Brak Brene i Bobe svet portal svet

Ata images / Antonio Ahel

Brak Lepe Brene odoleo je brojnim iskušenjima, a skladnu porodicu pevačica smatra svojim najvećim uspehom.

– Posle svih tih mojih najvećih životnih iskušenja, kada dobijete decu, tek onda shvatite koliko niste imali tu vrstu ljubavi i koliko ona prosto zaokruže čitav jedan ciklus u vašem životu.

Posle toga mislite da ne postoji ništa veće od ljubavi prema deci, dok se ne rodi unuče – zaključila je pevačica.

Pročitajte Lepa Brena priznala – Svašta nam se izdešavalo u braku, razdvojeni smo proveli poslednju godišnjicu 

Podsećanja radi, Brenina i Bobina svadba koštala je oko 50.000 nemačkih maraka, što je za ono vreme bilo čitavo bogatstvo. Pripremljeno je čak 650 jela, torta je imala pet spratova, pokloni su stizali iz svih krajeva sveta (kum Boris Beker nije mogao da dođe, ali im je poslao najnoviji “mercedes”), a folk zvezda blistala je u venčanici modne kuće “Dior”.

Brak Brene i Bobe svet portal svet

Ivan Vučićević

VHS kaseta sa snimkom Brenine i Bobine svadbe mesecima je bila najtraženija u video-klubovima – svi su želeli da vide “venčanje veka”, pa su je tada gotovo svi Jugosloveni i odgledali.

AUTOR: SVET

IZVOR: GLORIA

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES