Brak Dragane Mirković i Tonija Bijelića
Svet

23 Novembra, 2022 22:00

Sve sam žrtvovala zbog njega a njemu su bila važna dobra kola… Brak Dragane i Tonija pred posrnućem

Brak Dragane Mirković i Tonija Bijelića traje preko tri decenije. Za svo ovo vreme uspešno je odolevao svim izazovima a sa ove vremenske distance prilično se davnim čini period kada je ovaj biznismen zaprosio poznatu pevačicu. Ipka, i dan-danas pevačica ume da se priseti njihovih početaka i sa nostalgijom u duši progovori o prvim danima njihove sreće…

Pročitajte: Bivša kuvarica iz vile Dragane Mirković progovorila – Vreme je da se sazna istina o toj ženi i Toniju, nisam verovala ŠTA SVE RADE

draganina ćerka

Foto: Instagram

Ona se u jednom intervjuu prisetila tog trenutka i iznenadila mnoge detaljima prosidbe.

– To je zaista bilo neobično. Divno je kad se čuveno pitanje „hoćeš li da se udaš za mene“ izgovori u nekom romantičnom ambijentu, ali ko kaže da tako mora? Toniju je to pitanje „izletelo“ dok smo čekali da se upali zeleno svetlo na semaforu, usred neke moje priče, ja sam uz osmeh rekla „da“, i to je bilo to. Bilo je interesantno, smešno i za mene romantično. Doduše, potrudiću se da moj sin jednog dana buduću ženu ne zaprosi baš na semaforu – kroz smeh je ispričala pevačica, ali brak Dragane Mirković i Tonija tokom svih ovih godina dokazuje da su nekad dugovečniji oni brakovi koji započnu na neobičnim temeljima nego oni sa klasičnim romantičnim pričama, piše „Story“ a prenosi Espreso.

Pročitajte: Telefonski poziv potresao Draganu Mirković – Mračna tajna u koju je umešana pokojna zvezda devedesetih

Instagram

– Prvih šest meseci našeg zabavljanja mnogo smo pričali jer sam ja živela u Beogradu, a on u Beču. Bili su to sati i sati telefonskih razgovora, tokom kojih smo shvatili da govorimo istim jezikom. Možete misliti koliko nas je koštalo, jer su međunarodni razgovori bili veoma skupi – takođe je kroz smeh rekla Dragana.

Ipak njihov brak na početku nije bio onakav kakvim ga mnogi zamišljaju…

Pročitajte: Zloupotrebljena sam – Dragana Mirković i Toni Bijelić pogođeni Manuelinom odlukom, desila se strašna stvar

Muž Dragane Mirković

Instagram

– Činjenica je da sam zbog ljubavi otišla iz Srbije, ali mi nije bilo nimalo lako da se odlučim na takav korak. Iz prelepe kuće sam otišla u pedeset kvadrata. Mada je imao firmu, Tonija nije interesovalo da se kući, već da vozi super auto. Pravo momačko razmišljanje. Međutim, to mi je bio najmanji problem. Kada sam otišla u Beč, ostavila sam svoju zemlju, porodicu i karijeru. Moglo je da se desi da se nikada više ne vratim na scenu. Da li ste svesni koliko sam rizikovala? Sada, kad se u mislima vratim u taj period, shvatim koliko sam bila hrabra – rekla je pevačica.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Zlaja Timotić