Dušica Jakovljević na Pinku svet portal svet
Svet

December 17, 2022 11:15

By

Dušica Jakovljević se razvela pre nekoliko nedelja, progovorila o bivšem, evo zašto je o svemu ćutala

Brak Dušice Jakovljević tek nedavno je zvanično okončan

Iako svi znaju da je brak Dušice Jakovljević okončan pre nešto više od osam godina, sve je zapanjila vest koju su mogli da pročitaju po portalim a to je da se popularna voditeljka tek nedavno razvela. Mnogi su pomislili da je u pitanju neka nova ljubav o kojoj je ćutala, međutim u pitanju je ipak otac njene dece, Aleksandar Miljuš.

Pročitajte: Lepota je dobila sasvim drugu dimenziju – Dušica Jakovljević otišla pod nož, sada je potpuno nova žena FOTO

Brak Dušice Jakovljević

Foto: Instagram

– Miljuš i ja smo se razveli tek pre tri nedelje, iako smo odavno rastavljeni. Oboje mnogo radimo i nismo stigli ranije sve papire da rešimo – priznala je Dušica i pojasnila:

– Tokom braka smo imali probleme i zato smo se rastali, ali to nije tema za medije. Nikada ne bih komentarisala nešto što bi moglo da šteti mojoj deci.

Brak Dušice Jakovljević kako i sama voditeljka kaže desio joj se u ranoj mladosti, ali da se ne kaje ni zbog jednog svog postupka. Zanimljiv je podatak da je Dušici i Aleksandru provodadžija bila popularna koleginica.

Pročitajte: Dušica Jakovljević postaje glumica! Otkrila umesto koje naše dive želi da glumi!

Brak Dušice Jakovljević

Foto: Facebook

– Udala sam se vrlo mlada, u 25. godini. Sa Anđelinim i Ogijevim tatom upoznala me je Ana Mihajlovski, dok smo zajedno radile na TV Metropolisu. Oba deteta su mi planirana i između njih je sjajna razlika – dve godine – kaže voditeljka rijaliti programa TV Pink.

Iako su je spajali sa brojnim poznatim muškarcima, mahom fudbalerima, Dušica Jakovljević ističe da ne planira ponovo da se uda.

– Volim svoju slobodu i mislim da bi neko morao mnogo da se trudi oko mene da bi me zadržao. Ja ove svoje četrdesete nikada ne bih menjala, a svi mi kažu da su pedesete još bolje.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram