brak jelene karleuše i duška tošića
Scandal

8 Jula, 2021 10:01

Saša Popović otkrio: Ovo je PRAVA ISTINA o braku Jelene Karleuše i Duška Tošića!

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića godinama je u žiži interesovanja. Dok im jedni predviđaju razvod, drugi tvrde da je poznati par u skladnom braku, a mnogobrojni fanovi sa nestrpljenjem očekuju rasplet i pravu istinu o odnosu Jelene i Duška.

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića na klimavim nogama?

Porodični prijatelj i nekadašnji vlasnik Granda, Saša Popović se u nedavnom intervjuu za tabloid Scandal! osvrnuo na brak Jelene Karleuše i Duška Tošića i otkrio pravu istinu o njihovom odnosu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Bili su zajedno sa decom kod nas na jahti, i svi su se lepo slagali. Sve je OK! – rekao je Saša za Scandal! i dodao da o razvodu nema ni govora:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Ne, oni su lepa i skladna porodica. Ne znam da li devojčice više vole mamu ili tatu. Sve je to izgledalo lepo i kompaktno i drago mi je zbog toga. Plovili smo svaki dan, išli na ostrva, družili se. Zaista su skladna porodica i drago mi je zbog toga – otkrio je istinu on.

Saša Popović se takođe osvrnuo na svađu Jelene Karleuše i Marije Šerifović, na knjigu Ace Lukasa, na pomirenje sa Zoricom Brunclik, na članove žirija i mega popularno takmičenje „Zvezde Granda”, a šta je sve o tome imao da kaže pročitajte u novom broju tabloida Scandal!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ