Izjava Jelene Karleuše
Svet

September 29, 2022 21:00

By

Duško Tošić se konačno oglasio: Ne varam moju Jelenu

Brak Karleuše i Tošića oduvek je intrigirao javnost pa su tako pre tačno jedanaest godina mediji preneli da je tadašnji fudbaler “Crvene zvezde” Duško Tošić u tajnoj vezi sa bivšom mis Vojvodine, koja je sa Zoranom Pejićem Pejom na DM SAT televiziji vodila emisiju “Peja šou”.

Pročitajte: Usamljena a uspomene samo naviru – Ovo je mesto gde su Jelena i Duško često razmenjivali nežnosti (video)

Duško Tošić priznao da očekuje sina

Ata images

Kako bi sve bilo mnogo interesantnije isprečila se i činjenica da je mlada manekenka tada bila u vezi sa fudbalerom sa kojim je Tošić bio blizak prijatelj.

– To su notorne laži! Jedno neka svima bude jasno – svoju ženu nikada neću prevariti! Dotična Sanja sa kojom me spajaju je devojka mog druga Marka Filipovića, i tu se priča završava. Veoma je ružno što smo na ovaj način napadnuti moja porodica i ja. Koja budala bi varala ženu kao što je Jelena?! Imamo dvoje zlatne dece, divan brak i ne dozvoljavam da tabloidi šire neistine. Učiniću sve da zaštitim Jelenu od ovakvih stvari – izjavio je fudbaler tada za “Novosti”.

Pročitajte: Ovako izgleda kad Jelena Karleuša slavi rođendan – Poklone koje je dobila od Duška nije krila

Odluka Karleuše i Duška o razvodu

INSTAGRAM

Jelena Karleuša, naša najveća pop diva nije se potresla zbog navodne suprugove ljubavne afere sa manekenkom, jer je potpuno sigurna u Duškovu ljubav:

– Žao mi je što zli jezici uvlače mog supruga u ovo tabloidno blato puno laži i izmišljotina. Sanju i njenog dečka poznajem i žao mi je što su žrtve mog imena. U Duška imam apsolutno poverenje, tako da mi je cela priča smešna – rekla je tada Jelena koja je bila sigurna u Duškovu ljubav s kojim je nažalost, danas na pragu razvoda.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images