Milan Kalinić pilot
Svet

May 24, 2022 23:00

By

Supruga Milana Kalinića rekla kraj: Progovorila iskreno o braku. Istina je, teško je! Ko kaže da nije, laže

Brak Milana Kalinića i Sandre oduševljava 

Brak Milana Kalinića i Sandre – Ko kaže da nije teško, laže

Voditelj Milan Kalinić je 16 godina u srećnom braku sa suprugom Sandrom i imaju ćerku Teu i sina Vuka. Ona se retko pojavljuje u javnosti, a sada je iznela nepoznate detalje njihovog odnosa.

Nas dvoje smo prvo bili prijatelji, pa smo se zabavljali godinu i po dana, posle čega smo odlučili da uspemo – rekla je Sandra koja nije krila da su sporazumno rekli kraj prijateljskom odnosu kako bi nakon toga otpočeli ljubavnu vezu. Ipak o braku priča mnogo realnije.

– Onaj ko kaže da za tolike godine braka nije bilo teških trenutaka, taj laže jer to nije moguće. Obe strane moraju da pređu preko mnogo toga. Naravno, žene su tolerantnije, a posebno kada muškarac ima poziv kao moj suprug. Milan je stalno na meti, voli da daje komplimente i okružen je lepim ženama koje se otimaju da budu u njegovom društvu jer je zabavan i šarmantan – rekla je najpre Sandra za “STORY!”

Milan sa druge strane ima potpuno drugačiji stav.

Pročitajte: PRIZNAO DA SE KAJE! Milan Kalinić progovorio o tuči na utakmici, pa otkrio šta bi uradio da može da vrati vreme! (VIDEO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by kalinic.milan72 (@kalinic.milan72)

Njeni su gledali blagonaklono na mene a i ona se dobro slagala sa mojima. Ljudi na te stvari ne obraćaju pažnju, a veoma su bitne. Oboje smo avanturisti, volimo iste stvari. Naučili smo šta kome smeta, kada i ko treba nešto da prećuti. Imamo isti pogled na odgajanje dece, što je veoma važno jer su klinci manipulatori – tvrdi on.

Pročitajte: Iznenadna vest da ga žena vara uništila sklad u porodici! Najstresniji periodu u braku Sandre i Milana Kalinića

 

View this post on Instagram

 

A post shared by kalinic.milan72 (@kalinic.milan72)

Bračni par je nedavno proslavio godišnjicu braka, a Kalinić je tada objavio njihovu zajedničku fotografiju. Tada je ispod objave napisao i šta je tajna uspešnog braka.

– Pitaju me šta je tajna. Evo ovo, kad se posle 16 godina sa vama i dalje ovako smeje. To je tajna – zaključio je on.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Insatgram / Instagram Printscreen