Brak Momčila Otaševića
Svet

January 5, 2023 14:30

By

Supruga šokirala odlukom: Tužne vesti zakucale na vrata Momčila Otaševića, napuštaju ga

Brak Momčila Otaševića došao do kraja puta

Glumački par Momčilo Otašević i Jelena Perčin odlučili su da stave tačku na četvorogodišnji brak iz kojeg imaju trogodišnju ćerkicu Mašu kao i sina Jakšu koji je na svet došao pre nešto više od godinu dana.

Naime, o najvećoj životnoj prekretnici glumica je govorila iskreno za hrvatsko izdanje magazin “Gloria”, ne skrivajući da joj je ovo težak životni period.

Pročitajte: Momčilo Otašević progovorio o deci pa šokirao – Kad me zagrle, osećaj je grozan…

Screenshot Youtube

– Teško je. Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o intimi, nisam pričala ni o venčanju pa neću ni o razvodu. Svaki je razvod grozan. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece – rekla je na temu razvoda.

Nakon tužnog priznanja, Jelena Perčin istakla je da ima ogromnu podršku prijatelja.

– Od prijatelja sam dobila bezrezervnu podršku. Moj intimni krug je sa mnom celog života i jako se dobro poznajemo i verujemo jedni drugima. Svi su znali da odluku nisam donela slučajno – rekla je glumica i otkrila svoja najdublja osećanja.

Pročitajte: Ovako je Momčilo Otašević otkrio ime naslednika – Sine, do 17 h moraš biti u krevecu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

Strah me je samo bolesti. Puno sam toga doživela u životu, puno ekstremnih situacija i naučila sam da se može preživeti. U mojoj glavi je da dok god sam zdrava i imam dve ruke i noge, nekako će biti. Nešto ću moći – bila je iskrena Jelena.

Jelena i Momčilo upoznali su se 2013. godine na snimanju serije “Zora dubrovačka”.

– Jelenu sam upoznao na kastingu. Pitala je koje sam godište. Kada sam joj rekao da sam devedeseto, mislila je da se šalim. Pozvala me kasnije na kafu da pričamo o snimanju, radili smo, bili smo super partneri, prijatelji, ali da mi je neko tada rekao da ćemo se zaljubiti, da ću ostati u Zagrebu, živeti ovde, ne bih mu verovao – ispričao je svojevremeno Momčilo za “Story.hr”.

Pročitajte: Šuškalo se o RAZVODU, a sada je stigla potvrda – Momčilo Otašević OTKRIO SVE

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @perjelka

– To je izgledalo tako da ni sami nismo znali šta se zbiva, tako da smo skrivali praktično i od sebe samih, a ne od kolega. Iz velikog prijateljstva se rodila ljubav, i mogu vam reći da je to jako lep put. Otkrili smo kolegama nakon mesec-dva – rekao je Otašević ranije za Dnevnik.hr.

Godine 2018. vezu su krunisali brakom na intimnoj ceremoniji u Crnoj Gori, a iste godine rodila im se ćerka Maša, piše Story.

– Presrećan sam u ovoj ulozi i oca i muža. Sada sam ja neka glava porodice, sada ja treba da gradim i stvaram. Ugledam se na svog oca i pitam ga milion puta za savet i pokušavam da se setim kako je on postupao s mojom sestrom Sanjom i sa mnom. I uživam. Mislim da sam stvoren za ulogu oca i supruga, stvarno mi je prelepo. Otkad sam oženjen i otkad imam dete, lepše se budim –rekao je popularni glumac nakon svadbe i rođenja naslednice.

Par je 2020. godine dobio i drugo zajedničko dete, sina Jakšu, a Jelena iz prvog braka sa zagrebačkim preduzetnikom Kristijanom Babićem ima i ćerku Lotu.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story /Story.hr

FOTO: Instagram