Odluka Bojane Barović svet novine svet portal
Svet

January 21, 2023 20:00

By

Svi zanemeli, beba na putu a Nikola Rokvić i Bojana doneli odluku: Ne možemo više zajedno

Brak Nikole Rokvić i Bojane Barović odolevao je brojnim iskušenjima

Pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović kroz nekoliko dana ostvariće se u ulozi roditelja po treći put. Njihova ljubav traje više od decenije,a iako niko nije verovao da će njihove emocije i ljubavni odnos opstati s obzirom na to da su godinama živeli na dve strane sveta, oni su uspeli da prevaziđu sve prepreke.

Pročitajte: Nikola Rokvić objavio prelepe vesti – Beba je konačno stigla u porodični dom, ime ne može biti milije FOTO

Brak Nikole Rokvić i Bojane Barović

Foto: Instagram

Upoznali su se i otpočeli romansu u jednom rijaliti programu, da bi nakon povratka u realnost Nikola nastavio svoju muzičku karijeru u srpskoj prestonici a lepa Novosađanka se uputila u Ameriku gde je godinama živela i radila. Nakon pet godina zabavljanja, Bojana je saopštila Nikoli najlepše vesti, na putu je bilo njihovo prvo dete, ćerka Leona.

Brak Nikole Rokvić i Bojane Barović danas važi za jedan od najstabilnijih na javnoj sceni, a on je o svemu što su pregrmeli govorio jednom prilikom u emisiji „Dok anđeli spavaju“, a tada je priznao da je bilo raznih teških trenutaka.

Pročitajte: Bojana Barović objavila prvu fotografiju sa bebom dva dana nakon porođaja

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic)

– Mi smo pet godina živeli na relaciji Srbija – Amerika. Trpi moj posao ovde, njen tamo, pa se dešavaju svađe u vezi. Rekli smo u jednom trenutku da ćemo da se raziđemo. Teško mi je bilo, a mučili smo se mnogo. Tada mi se opet javio taj osećaj lepote. Posle sam shvatio da je to blagodat. Unutrašnji glas mi je rekao da nastavim da čitam ‘Novi zavet’. Otvorio sam jevanđelje po Luki, rođenje Svetog Jovana Krstitelja u Beogradu. Našao sam je na Centralnom groblju. Tamo odlazim i tu je i riza Svete Petke. Dva petka sam išao da pevam s ljudima u crkvi. Molio sam se ispred rize Svete Petke i Svetog Jovana da bog spoji mene i Bojanu, da nemamo više tu razdaljinu – rekao je tada Nikola.

– Ne znam zašto sam tada rekao: ‘Bože, voleo bih da je Bojana trudna, da se skućimo na jednom mestu i da se ne razdvajamo više’. Rekao sam u jednom trenutku da Bog postoji samo ako je Bojana trudna. Ona posle dolazi iz Amerike i daje mi poklon. Dok sam uzimao, ispod poklona mi je dala u ruku i test na trudnoću. Tad sam se šokirao! Nisam mogao reč da izgovorim. Dakle, Bog postoji i, s druge strane, ostvarila mi se ta velika želja. Posle nekoliko dana Bojana mi kaže da je sanjala ženu u crnom, da je prišla da joj kaže da se ne brine i da će sve biti u redu. Rekao sam joj tada da je to bila Sveta Petka. Leona nam se posle rodila na dan Svete Petke Trnove, a krštena je na dan Svete Petke Srpske – ispričao je Rokvić.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram