Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović
Svet

February 1, 2023 18:45

By

Neoprostivo: Razišli se Saša i Suzana Jovanović, Popović nije odoleo ovoj koleginici FOTO

Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović najskadniji je na estradi 

Iako se od prvog dana znalo da će Saša i Suzana ostvariti prelepu ljubavnu priču, 1991. godine, na proslavi 18. rođendana tada već afirmisane zvezde Svetlane Cece Ražnatović došlo je do, kako domaći mediji navide, susreta koji je mogao da bude sudbinski

Naime, Saša Popović je na proslavi punoletstva maločas pomenute folk dive osvojio jednu pevačicu, ali to nije bila njegova sadašnja supruga Suzana Jovanović.

Budući da se sve desilo veoma davno, mnogi danas prepričavaju kako je susret između Popovića i danas najharizmatičnije pevačica mogao zauvek da promeni njihov tok života.

Pročitajte: Saša Popović otkrio kojoj pevačici je pomogao kada je bila bez dinara – A, evo ko je pomogao njemu

Foto: ATA images

Reč je, navodno o Zlati Petrović.

Kako pišu domači mediji, ljubav među njima brzo se rasplamsala pa su Saša i bivša Pejina supruga svoju romansu krunisali i duetom “Horoskop.”

Njih dvoje su na početku svojih blistavih karijera uradili još jedan duet pod nazivom “Da smo hteli mi” i “Rođena si da mi budeš devojka:”

Kako pišu domaći mediji, njihova ljubav je bila toliko puna strasti da su čak mislili da će direktor “Grand” produkcije odvesti pevačicu pred oltar, ali je umesto toga ipak došlo do raskida.

Pročitajte: Saša Popović brutalno iskren – Evo kako su se JK i Duško ponašali na njegovoj jahti

Saša Popović posle operacije

ata images

Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović najskadniji je na estradi – Kraj ljubavi zbog koleginice naravno nije se desio

Sve je naravno stalo samo na priči. Saša Popović danas uživa u skladnom braku sa Suzanom Jovanović za koju je često isricao da je njegova sudbinska i prava ljubav. Imaju prelep dom, porodicu a osim imućnog života, Saša i Suzana mogu da se pohvale uzajamnim poštovanjem koje traje dugi niz godina.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images