Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović svet novine svet portal
Svet

May 11, 2024 22:00

By

Saša i Suzana o ovome nisu pričali: Mislili su da ne mogu da imaju decu, a onda se desilo čudo

Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović skladan je i pun poštovanja

Nekadašnji direktor “Granda”, Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović svoju ljubav neguju gotovo tri decenije, a na odnosu prepunom poštovanja i kompromisa koji su izgradili tokom svih ovih godina mnogi im mogu pozavideti.

Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović svet novine svet portal

ATA images

Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović sinonim je za pravu ljubav

Upoznali su se davne 1996. godine sasvim slučajno kada je Suzana pevala na svadbi Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, a kada ju je uživo video popularni Sale, u to vreme harmonikaš “Slatkog greha”, nije mogao odoleti njenom šarmu.

Iz prijateljstva se izrodila ogromna ljubav, a Suzana je jedina uspela da zarobi Saletovo srce i odvede ga pred oltar, iako je važio za velikog zavodnika i miljenika ženske populacije.

Pročitajte Ove reči nijedna ćerka ne bi oprostila ocu – Milan Štrljić otkrio zašto nije blizak s Ivom

Iako brak Saše Popovića i Suzane Jvanović važi za jedan od najskladnijih na estradnoj sceni, pevačica je progovorila o borbi za potomstvo koju su dugo vodili. Suzana iz prvog braka ima sina Danijela, a nakon što su Saša i ona stupili u brak dugo su pokušavali da imaju dete, ali bezuspešno.

Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović svet novine svet portal

Ata images

“Mi žene to ne očekujemo, planiramo naravno do nekog trenutka, ali Bog se smeje. Mi smo otišli na more u Italiju u Linjano, i sa nama su bili prijatelji na plaži i kupili su grožđe koje ja inače obožavam. Krećem da jedem i meni muka, nije mi jasno zašto kada ja to obožavam, mislila sam želudac početak čira garantovano.”

Pročitajte Razvod je bio neizbežan, prvi muž na sve načine pokušao da joj oduzme sina – Saša će zauvek biti njegov otac

“Kada smo se vratili, odem ja kod doktorke da mi pregleda želudac. Kreće pregled i ona kreće da se smeje, meni nije jasno šta se dešava. Ona mi kaže da je tu jedna tačkica koja će da se izrodi u bebca i ja još uvek ne razumem i ona mi kaže da sam trudna. Kada sam došla kući i ispričala Saletu on je skakao sa dvoseda na fotelju, ljubio me, grlio.”

Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović svet novine svet portal

Ata images

“Od silne želje koliko smo to čekali, digli ruke i kada se desilo nismo znali šta ćemo od sreće”, prisetila se Suzana i otkrila da se plašila kako će sin prihvatiti mlađu sestru.

“Toga sam se najviše plašila. Danijel je imao jedaest godina kada se rodila Aleksandra, svi smo strahovali kako će on mažen, pažen i da dođe neko nov, ali pošto je devojčica ona osvaja sve. Topimo se svi pred njom, otimali smo se ko će da je uzme u ruke i to je prelepo”, objasnila je supruga Saše Popovića.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Ivan Vučićević