Porodica Slobode Mićalović
Svet

November 21, 2022 12:50

By

Iz ove ljubavi izlazim kao iz katastrofe: Saopštenje Slobode Mićalović zapanjilo sve FOTO

Brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića važio je za harmoničan

Nikada nije bilo povoda da se pomisli da je brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića na klimavim nogama. Poznati supružnici intimu drže iza svoja četiri zida, a kada govore o svom odnosu uglavnom ređaju samo reči hvale. U široj javnosti, s razlogom, oni važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a čitavoj divnoj porodično slici doprinose njihove naslednice Vera i Mila.

Pročitajte: Njihov susret je bio neizbežan – Bivša supruga Vojina Ćetkovića, lepša nego ikad, stigla u Beograd FOTO 

Rajko Ristić

Uprkos bajci koju žive, povremeno na glumičinom “Instagram” profilu mogu se naći odlomci iz romana koji, po mišljenju onih baš maštovitih, daju nagoveštaj da brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića i nije tako idealan kako se mnogima čini.

Pročitajte: Tajna koja je otišla sa njim sada je otkrivena – Glogovac zbog Slobode prolio suze kada je saznao da je trudna 

Foto: ATA images

Jedan od isečaka, koji je ona nedavno podelila sa pratiocima, privukao je veliku pažnju.

– Bacila sam u vatru previše kratke suknje i sećanja na duge veze. Prevarila sam vatrogasce. Rekla sam im, evo, ovuda, a trebalo je onuda. Skrivala sam opekotine prvog stepena. Sve se osećalo na palež, čak i čista odeća. Tako sam se pretvorila u emocionalnu piromanku. Sada izlazim iz ljubavi kao iz katastrofe. Šteta je neprocenjiva. Koliko treba zemlji da se povrati od požara? Proglasila sam sebe za oblast pogođenu katastrofom – objavila je dramska umetnica i sve zabrinula idejom da joj s Vojinom i ne ide baš najbolje.

Pročitajte: Drugarice, lažljivice… Otela joj voljenog bez da je i trepnula – Na put Slobodinoj sreći stala je dobra koleginica

Ipak, treba razumeti da je Sloboda umetnica i da na ovaj način komunicira sa svojom publikom, te da o problemima u braku, sve i da ih ikada bude, sigurno neće pisati na svom Instagramu.

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM