brak tamare dragičević
Svet

August 28, 2022 18:45

By

Tamara Dragičević i Petar Benčina godinama obmanjuju javnost: Ovo je istina o njihovom braku

Iako važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, brak Tamare Dragičević i Petra Benčine godinama se nalazi pod budnim okom javnosti.

Brak Tamare Dragičević godinama intrigira javnost

Budući da ima karijeru na kojoj bi joj mnoge kolege pozavidele, divnog muža i dvoje zlatne dece, mnogi se pitaju kako Tamara uspeva sve da postigne. Odgovor na ovo pitanja glumica je dala u emisiji “Balkanskom ulicom”, a potom je otkrila kako da izbegnete krize u braku.

Pročitajte: Tamara Dragičević otkrila veliku tajnu Silvane Armenulić

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Dragičević (@tamaradragicevic)

– Mislim da žene koliko god pričale sa drugaricama, mamama i sestrama koje su dobile decu pre njih, ne mogu da zamisle neravnopravnost između partnera u ustajanju noću. Tada se kod nas žena javi potreba za zvocanjem. Ti bi da ćutiš, da ne prebacuješ, ali gledaš tu nejednakost i malo si ljut zbog toga, malo ti je žao sebe. (smeh) Jedna moja drugarica svojevremeno je rekla: “Ja ne znam kako mi sve njih ne ostavimo, kako im pređemo preko svega” – ispričala je Tamara, pa dodala:

Pročitajte: Poznate lepotice zablistale na prestoničkom događaju – Tamara Dragičević je posebno oduševila (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Dragičević (@tamaradragicevic)

– Baš zbog tih stvari posle dva meseca vratila sam se da igram predstave. Mogla sam, a želela sam, sve samo kako bih sama sa sobom ponovo bila ispunjena i zadovoljna. Da se ne bih osetila kao žrtva… jao sve je na meni, jadna ja. Ni za koga to ne bi bilo dobro, ne bih bila dobra ni deci, ni Petru i tu onda ima kriza. Ispunjavalo me je da izađem iz kuće, a znala sam da idem da igram predstavu. To je nešto što moram, nisam otišla da pijem piće. U suprotnom bi tu postojao osećaj krivice – zaključila je ona.

FOTO: INSTAGRAM