Verica Rakočević telo
Svet

April 4, 2023 22:00

By

Bez srca… Veljko Kuzmančević na Veričinoj slici napisao šta zaista misli o njoj, bilo je jasno otpočetka FOTO

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića je pod lupom javnosti od samog početka. Često se isticala razlika od 35 godina kao glavni kamen spoticanja, ali ovaj srećni par ove godine će proslaviti 10 godina braka.

Pročitajte: Na dan sahrane, tata mi se javio u snu – Verica Rakočević osetila snažan zagrljalj, a ove reči ne zaboravlja

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića

Foto: Instagram

Njihova ljubavna priča je počela jednom porukom na Fejsbuku. Naime, Veljko se obratio Verici i ponudio joj je poslovnu saradnju.

Pročitajte: Veljko nije čovek mog života- Verica Rakočević šokirala sve – On je moja najveća ljubav i Veljko to zna

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića

Foto: Instagram

Kako je kreatorka jednom prilikom otkrila, na prvom susretu nije bilo varnica, a Verica je Veljka posmatrala kao vrlo mladog čoveka, budući da Verica ima dete koje je starije od njega.

– Ja sam njega tretirala kao dete, mlađi je od moje mlađe ćerke. Nisam ga gledala kao muškarca ni u jednom trenutku – objasnila je kreatorka.

Pročitajte: Rastaju se Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević – Kompozitor napušta Srbiju

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića

Foto: Ata Images

Međutim, potom su se uputili na Zlatibor, na sedmodnevni odmor koji se ispostavio sudbonosnim. Po povratku u Beograd, Verici i Veljku bilo je jasno da su pronašli ljubav za celu život i da ne mogu jedno bez drugog.

– Izašli smo na večeru sa moje dve prijateljice, koje su doputovale iz Sarajeva. U jednom trenutku Veljko je skinuo neku plehanu burmu koju je nosio i pitao me da li hoću da se udam za njega. Rekla sam „da“. Sutradan je otišao kod roditelja da im kaže da se ženi. I to je bilo to – prisetila se Verica.

Pročitajte: Unuci Verice Rakočević izneli svoje mišljenje o Veljku, jeste li nešto drugo i očekivali

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića

Rajko Ristić

Potom je usledilo venčanje. Na opštinsko venčanje su otišli u trenerkama, a potom su priredili žurku za pamćenje, a venčanica kokju je tada obukla Verica, upamćenja je kao jedna od najkraćih venčanica na svetu. U poslednje vreme se često moglo čuti u medijima kako u braku kreatorke i kompozitora ne cvetaju ruže i da im ne ide sve najbolje, ali je Veljko svojom najnovijom objavom na društvenoj mreži Instagram pokazao kako stvari zaista stoje.

Pročitajte: Evo ko se sada budi na Veljkovoj strani kreveta – Verica Rakočević u zagrljaju ovog lepotana (FOTO)

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića

Instagram

Muž slavne modne kreatorke je okačio sliku na kojoj se vide kolači u obliku srca.

– Kaže Vera Jede mi se slatko. Šta mi teško? Ja umesim – napisao je uz fotografiju Veljko i sve oduševio.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Rajko Ristić