Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića
Svet

17 Novembra, 2022 14:30

Ne slažemo se već dugo… Verica Rakočević nije izdržala pored Veljka, vreme je za promene

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića zasnovan je na razumevanju i različitosti

Verica Rakočević često je prinuđena da opravdava i komentariše poteze 35 godina mlađeg supruga Veljka Kuzmančevića, koji se nedavno zakačio sa Jelenom Karleušom, dok je prestala da komentariše ćerku Elenu Kamaran koja je ovih dana takođe pominjana u javnosti. Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića okarakterisan je kao jedan od skladnijih jer se supružnici nadopunjuju a glavni razlog za to jeste njihova razlika u godinama koja je savršeno merilo sreće, bar u njihovom slučaju…

Pročitajte: Brak Verice i Veljka na klimavim nogama – Kuzmančević napao njenu ćerku Elenu

Supružnici Verica i Veljko

Foto: Rajko Ristić

Brak Verice i Veljka na klimavim nogama? Kuzmančević napao njenu ćerku Elenu!

Ipak, nakon što je Veljko napravio skandal sa JK kada ju je javno prozvao na Fejsubuku, ostala je uzdržana. Kuzmančević je objavio Jeleninu fotografiju sa nastupa iz Zagreba na kojoj je bila provokativno obučena, i izneo svoje mišljenje o njenom javnom nastupu, te smo pozvali kreatorku da iskaže mišljenje.

– Za pola novca koliko košta ovakvo nakazno, estradno prikazivanje i javno podj***vanje zdravog razuma, veliki simfonijski orkestar ima priliku da srpsko delo „Lazarus“ izvede u Karnegi Holu u Njujorku. Na srpskoj umetničkoj sceni ostavili smo svoje znanje i godine posvećene radu i stvaranju. Možda jednog dana, kada to počne da se ceni i plaća, umesto golih s*sa i g*zica, ipak odemo u taj Njujork – napisao je Veljko, a JK mu je uzvratila udarac preko Instagrama.

Pročitajte: Jelena Karleuša se ostrvila na poznatog glumca – Uputila mu niz pogrdnih reči iz samo jednog razloga

Svađa Kuzmančeviča i Karleuše

Foto: ATA images

Ona je napisala i da Verica nije kriva za ovakvo ponašanje svog supruga i da ne mora da trpi “budalaštine“, a zatim joj uputila javno veliki pozdrav.

– Evo pozdravljam i ja nju, ali ne bih na tu temu apsolutno nikakav komentar dala. Ja imam svoje poglede na svet, moj suprug svoje. Tako da su to teme u koje ne bih zalazila – zaključila je Rakočevićeva za domaće medije, dajući do znanja da im se stavovi o pevačici verovatno ipak razlikuju.

Pročitajte: Udružile se Karleuša i Đokovićka – Ovo je stvar koja ih je spojila

Ata images

Podsetimo, JK mu je u svom stilu žestoko odbrusila Veljku, naglasivši da ga Verica izdržava.

– Kada budeš bio slavan, uticajan, uspešan u svom poslu kao ja, kada uložiš u svoju karijeru, milione kao ja, kad te budu cenili i u tvojoj zemlji i u svetu, kad te bude pratilo i volelo onoliko ljudi koliko mene prati i voli, kada budeš trajao 30 godina kao ja, kada od svog rada zaradiš milione kao ja, kada budeš bio hrabar i originalan kao ja, kada budeš Jelena Karleuša – tada ćeš ići u Njujork. Do tada ćeš i dalje biti nebitni, niko koji vređa uspešne žene i kog žene izdržavaju. Uživaj sad u minutu slave koju ti udeljujem jer mi te je nekako žao. (zamislite da neki kompozitor klasične muzike u Americi ovako napadne i izvređa Ledi Gagu) – odbrusila mu je Karleuša.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: ATA images