Odnos Vesne i Đoleta Đoganija
Svet

March 26, 2023 22:00

By

Svi su pričali o njegovom neverstvu, a ona mu je verovala: Vesna Đogani uhvatila Đoleta u prevari VIDEO

Brak Vesne i Đoleta Đogani odoleva svim iskušenjima

Iako je nekima na početku njihove emotivne veze delovalo kako će ona biti kratkog daha, Vesna i Đole Đogani pokazali su sa godinama šta je prava ljubav. U skladnom braku dugom skoro dve decenije dobili su dvoje dece, sina Adriana i ćerku Lauru, sa kojima provode svaki slobodan trenutak.

Pročitajte: Njegova krv a krije ga godinama – Ni Vesna nije znala za ovu tajnu Đoleta Đoganija FOTO

Brak Vesne i Đoleta Đoganija

Rajko Ristić

Bračni i poslovni partneri uspešno odolevaju svim preprekama i iskušenjima koje život postavlja pred njih, a čini se da je njihova ljubav toliko jaka da ih nikakvi tračevi niti zle namere ne mogu poremetiti. Tako je pre dve godine kao bomba odjeknula vest da je Đole prevario suprugu.

Pročitajte: Đole ne bi bio sa njom da ovako sada izgleda – Svi tvrde da ovo nije Vesna Đogani FOTO

Brak Vesne i Đoleta Đoganija

Bojan Vuković

Naime, ekipa Paparaco lova uhvatila je Đoganija kako čeka anonimnu crvenokosu ispred jedne zgrade u prestonici, a kada je ona ušla u njegov automobil kamera je usnimila poljubac. Ceo grad je već počeo da ispreda priče o Đoletovom neverstvu, samo je njegova žena strpljivo čekala da čuje njegovo objašnjenje ne želeći da donosi ishitrene odluke.

Pročitajte: Razveli se zbog njenog ponašanja – Đole Đogani otkrio istinu o braku i zašto je sve puklo preko noći

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna)

Ubrzo su zajedno istupili u javnost objasnivši da brak Vesne i Đoleta Đoganija ne mogu narušiti priče “rekla-kazala”, te da je dotična crvenokosa porodična prijateljica koja je densera poljubila u obraz kada je ušla u auto. Nakon toga dušebrižnici su pokušavali na brojne načine da spekulišu o njihovom odnosu, a Vesna je poznata kao duhovita žena pa se tako nedavno našalila na svoj račun.

Pročitajte: Vesna Đogani loše – Ugroženo zdravlje poznate denserke, bolest je napredovala

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna)

Đoletova supruga je veoma aktivna na društvenim mrežama, posebno na TikToku gde je pre izvesnog vremena objavila sarkastičan i smešan video kako je poput Šakire obeležila sve namirnice u frižideru u slučaju da tako otkrije ukoliko njen muž ima ljubavnicu. Ovo je sve njene pratioce i fanove do suza nasmejalo, a jasno je da je u pitanju samo šala te da mesta za spekulacijama o Đoletovoj prevari nema.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images