Gubitak bebe
Svet

April 10, 2022 22:00

By

O ovome su ćutali: Teška bolest Vesni i Đoletu Đoganiju umalo razorila brak i porodicu

Brak Vesne i Đoleta Đoganija je bio na ivici raspada!

Vesna Đogani nikada nije krila svoje tužno detinjstvo koje je započelo u Domu za nezbrinutu decu, a nastavilo se u porodici koja ju je usvojila i čuvala do sedme godine, kada je majka konačno mogla da je uzme. Kasnije u životu još jedan ozbiljan problem doveo je do toga da brak Vesne i Đoleta Đoganija bude na ivici raspada.

Muka i patnja iz detinjstva od Vesne su  napravili dobru, nežnu osobu, punu empatije i razumevanja koja iznad svega ceni porodicu i dom. I kada je konačno to i dobila u braku sa Đoletom Đoganijem, njoj se kao mladoj supruzi i majci desilo strašno iskušenje – obolela je od depresije.

Pročitajte: Brak Vesne i Đoleta Đoganija u krizi! Razvode se Vesna i Đole Đogani?!

vesna i đole đogani

Ivan Vučićević

Znam da mnoge žene ćute o ovome, ali ja sam prvih šest meseci od Adrijanovog dolaska na svet patila od postporođajne depresije. Manifestovala se tako što sam bila potpuno bezvoljna za bilo koju aktivnost u vezi sa bebom, čak nisam znala šta da radim sa sinom, plašila sam se da neću moći. Nije pomoglo ni što se Đole postarao da mi sve bude maksimalno olakšano, unajmio je ženu koja nam je pomagala oko svih kućnih poslova, moje je bilo samo da budem majka, da se posvetim sinu i ništa više od toga, ali ja nekako na samom početku nisam mogla. Naravno, to je vremenom prolazilo i razvila sam veoma poseban odnos s njim. Kasnije, kada sam rodila Lauru, već sam mnogo drugačije gledala na stvari – ispričala je Vesna prilikom gostovanja na K1 televiziji.

Brak Vesne i Đoleta Đoganija više puta bio na testu!

vesna đogani

Ivan Vučićević

Kako je Adriano postajao sve stariji, nisam mogla da se izborim s njegovim temperamentom, ništa me nije slušao i za sve je mislio da zna bolje. Zato sam se obratila za pomoć profesionalcu i učila sam da drugačije pristupim svom detetu kako bismo pronašli zajednički jezik. Đole je u tom pogledu bio drugačiji od mene, umeo je da povuče granicu i bude strog kada je potrebno, ali i popustljiv u istoj meri – objasnila je Vesna koja je i danas svome mužu zahvalna na toj podršci i razumevanju, bez koje sada možda ne bi bili srećna porodica.

FOTO: YouTube printscreen