Ana varala Zvezdana
Svet

February 3, 2023 16:49

By

Drugarica otkrila jezive detalje iz Anine prošlosti: Zvezdan je pokušao da je ubije, on je rođen bolestan…

Brak Zvezdana i Ane nije bio bajka, prijateljica sve otkrila

Otakada je ušla u Zadrugu, supruga Zvezdana Slavnića postala je jedna od najinteresantnijih takmičarki. Svi se svakodnevno pitaju da li će Ana oprostiti prevru Mokinom sinu, ali se zanimaju i kakav je bio brak Zvezdana i Ane pre rijalitija. A o svemu tome govorila je Ćurčićkina drugarica Milena Kačavenda.

Pročitajte: Ovako su se voleli Ksenija Pajčin i Zvezdan Slavnić – Isplivale zajedničke fotografije FOTO 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milena Kacavenda (@milenakacavenda)

– Ja sam Anina najbolja drugarica 30 godina, a ne kuma, kako su neki naveli. Poznajem je odlično, sve vreme pratim rijaliti i dešavanja. Kod nje ima straha, videli ste Zvezdanovo jezivo ponašanje koje je ipak savršeno kontrolisao, plane pa se se dozove pameti, i tako u krug. Svestan je da ako mu popuste kočnice leti iz rijalitija bez para, a nema gde, pošto je živeo u Aninom stanu, a tamo ne može da se vrati. Kod Moke nema gde, mama nema stan – kaže Milena, pa nastavlja:

– Ana ga drži pod kontrolom, smiruje ga, želi mir, prvenstveno zbog sebe. Ana sve doživljava emotivno, sve te godine joj sigurno prolaze kroz glavu, pa ga nekad i teši, ali iako neki spekulišu, od pomirenja nema ništa, to je sigurno.

Pročitajte: Nećete je prepoznati – Ovako je Zvezdanova supruga izgledala pre plastičnih operacija FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ćurčić (@ana_curcic_official)

Ovih dana procurile su priče da se Ana i ranije s razlogom plašila za svoj život zbog Zvezdanovog nasilja, a Milena kaže da je njoj ponašanje Slavnića sasvim jasno.

– Kad krene da skida majcu, da se presvlači, pa kad je proleteo kroz vrata, ona ide da skuplja kašike, noževe jer on ima momente kad hoće da kao naudi sebi ili njoj. Videli ste svi kad je navodno hteo da sebi prereže vene ili da se izbode, uzeo je tup nož, obrisao ga od paštete koju je jeo i onda kao pokušao da se izbode. Ma, važi. Njemu je najveća želja da Ana što pre izađe iz rijalitija jer se plaši šta će ona sve reći, boji se da ga ne ogoli u potpunosti. Ana, kada spušta loptu, radi to jer ga se plaši. Jedan od njenih uslova je bio da obezbeđenje uvek bude u blizini kada oni imaju neku komunikaciju. Sve vam je jasno zašto. Ja samo čekam da ona progovori da bih mogla da iznesem sve što znam. Ako Ana bude otkrila sve, biće srče do kolena.

Pročitajte: Da li se ovo zove ljubav – Razgovor Ane i Zvezdana sve iznenadio

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ćurčić (@ana_curcic_official)

Na pitanje da li je tačno da je brak Zvezdana i Ane oduvek loše funkcionisao, te da li je on tukao, pošto se oboje ponašaju kao da jeste, Milena kaže:

Ana je na ulasku dala šlagvort novinarima da istraže sve to. Ja se ne bih zaletala na tu temu dok ona ne progovori, a ima tu dosta toga. Mislim da čeka momenat da bude ugrožena. On se u neku ruku osvestio, shvatio je da je sve srušio, ali će primeniti nasilje ako ne bude po njegovom, to sigurno. Kvazisamopovređivanjem kanališe bes. On je glumac za jeftine po**ografske filmove žnj produkcije. Između redova preti Ani da će zbog nje da završi u bolnici ili zatvoru. Bolnicu spominje pošto je imao operaciju, stent mu je ugrađen, a operisao je i srčanu aortu, s kojom je imao problem od rođenja. Što se tiče zatvora, on odlično zna da je imala prilike da ga pošalje tamo da je htela, ali nije.

Pročitajte: Moka Slavnić ulazi u Zadrugu – Ani neće biti dobro zbog onoga što će učiniti 

Ata images

Anina najbolja prijateljica otkrila je mnogo toga kada je brak Zvezdana i Ane u pitanju, ali i brojne druge pojedinosti iz njihovih života, a o svemu tome možete čitati u najnovijem broju magazina SVET.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM