Branka Sovrlić pretučena i opljačkana
Svet

24 фебруара, 2022 20:00

I bogati plaču! Branka Sovrlić kupa se u milionima, a jedino što želi sebi ne može da priušti!?

Branka Sovrlić tokom uspešne karijere stekla je veoma veliko bogatstvo, te se smatra za najbogatijom pevačicom naše estrade, ali iskreno priznaje da u životu ipak nije sve u materijalnom, i da jedino žali što se nije ostvarila u najlepšoj ulozi jedne žene, a to je da postane majka.

BRANKA SOVRLIC

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Harizmatična folk pevačica i njen suprug poseduju nekoliko luksuznih stanova u Beogradu i Sarajevu, a pored muzike, par Sovrlić – Pašić se bavi i ugostiteljstvom, vlasnici su restorana ali materijalni status ne može da im nadomesti  žal zbog toga što nisu proširili porodicu.

-Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali volela bih da imamo mnogo manje, a da nam je Bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve – ispričala je jednom prilikom pevačica.

Međutim, Branka decu i unuke svog brata doživljava kao svoju i veoma im je privržena.

-Iako nemam svoju decu, tako doživljavam decu i unuke mog brata, koji mi je umro u februaru ove godine. Još se nisam oporavila od njegove smrti niti ću ikada, verovatno. Moj brat i njegova porodica su ostali u Nišu, a ja sam zbog Pajine mame morala da se preselim u Bosnu – istakla je pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Branka Sovrlic (@branka_sovrlic)

Branka je, inače, svog supruga upoznala na jednom od svojih nastupa,

Sadik je nekadašnji muzički producent, a danas uspešni preduzetnik, a on i pevačica sav novac koji su zaradili ulagali su u nekretnine.

-Ostvarena sam kao pevačica koja ima vanvremenske hitove, a i kao poslovna žena koja ima dobar i hvaljeni restoran, stanove u Beogradu, u Sarajevu salonski stan i kuću i još nekretnina. Sretna sam što sam kao osoba privilegovana da sam bila nebrojeno puta u situaciji da pomognem i da učinim ljudima. Nagrađena sam i brakom u kojem nikada nisam imala krize, nego smo bezgraničnu podršku, a to što Paja i ja nismo imali decu nas je još čvršće vezalo – rekla je pevačica koja bi svo bogatstvo rado zamenila makar jednim detetom, kako je i sama priznala, svojevremeno za „Kurir“.

Pročitajte: PRVA FOTOGRAFIJA SA NASLEDNIKOM IZ PORODILIŠTA: Maja Berović oduševila publiku dirljivim momentom!

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM