Brat Bojana Marovića
Svet

16 октобра, 2022 12:30

Pa zar on ovako nešto da mu učini: Bojanu Maroviću brat zabio nož u leđa, pevač u šoku šta ga je snašlo (foto/video)

Brat Bojana Marovića preti da pokori uspeh pevača

Pevač Bojan Marović je nakon pojavljivanja na muzičkom festivalu „Sunčane Skale“ postao miljenik ženskog dela publike. Pesme „Više te nema“ i „Tebi je lako“ bili su najslušanije na svim radio stanicama u regionu gde su ga devojke na svakom nastupu pratile u stopu.

Titulu zavodnika i najpoželjnijeg Crnogorca, Bojan je izgubio, ni manje ni više, od svog rođenog brata manekena, Borisa Marovića (28).  Maneken se trenutno nalazi u Istanbulu gde će se večeras predstavljati Crnu Goru na izboru za „Top model univerzuma“.

Pročitajte: Nikada ga ne biste prepoznali – Evo kako je Bojan Marović izgledao u detinjstvu

Brat Bojana Marovića

Foto: Nikola Vulikić

„Hrana je neverovatno ukusna. Morao sam da se kontrolišem i suzdrzavam jer da sam nastavio da jedem koliko sam hteo, mogao bi samo reklamu za brzu hranu da snimim“, rekao je Boris u Istanbulu za „Svet„.

Mlađi brat Bojana Marovića ispričao nam je da najviše svog slobodnog vremena u Istanbulu provodi sa predstavnikom iz Srbije, Veljkom Zrakićem, ali i sa ostalim kandidatima sa kojima slušaju i domaću muziku. Tako je u pauzama izmedju napornih probi nastao i video zapis na kom predstavnik Indije, uz Borisovu pomoć,  pokušava da otpevao deo velikog hita Ace Pejovića, „Da si tu“.

Pročitajte: Bojan Marović KONAČNO na SLOBODI! Napravio POMETNJU objavom na Instagramu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SVET (@svet_rs)


Bojan podržava mlađeg brata na društvenim mrežama i nada se odličnom plasmanu večeras u Istanbulu. Boris je svoju karijeru modela započeo ulogom u spotu svog poznatog brata za pesmu „Kao da si tu“. Nakon toga usledili su pozivi za Fashion Week, kako u Srbiji, tako i regionu, kao i velki broj reklama koje je Boris snimio. Podrška njegovog starijeg brata Bojana i majke Sanje, je Borisu večeras u Turskoj, na ovom za njega važnom takmičenju, najbitnija.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram