Star

13 Novembra, 2020 20:52

Brat i sestra rešili da POKORE domaću muzičku SCENU! Novom pesmom „Drugari“ OSVOJILI SRCA publike!

Popularni Coja, kantautor i član grupe Kurtoazija izbacio je novu pesmu pod nazivom „Drugari“ i to sa rođenom sestrom Indođijom čije vokalne sposobnosti nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Emocije pršte!

Tek što je ugledala svetlost dana, pesma je već osvojila srca publike i broji mnoštvo komentara na Jutjubu, a Coja tvrdi da je nastala u momentu kada su oboje patili za neuspelim ljubavima.

– Spot za pesmu ‘Drugari’ sa mojom rodjenom sestrom Indodjijom je drugi sa mog albuma ‘Ghetto Prince’. Mislim da u ovoj pesmi može da se pronađe bukvalno svako ko je ikada u životu voleo ili patio za nekim. Pesma je nastala u momentu kada smo Indodjija i ja patili za neuspelim ljubavima i baš zato sam siguran u jačinu emocije koju smo izneli u njoj – kaže reper i otkriva kakva je atmosfera bila na snimanju spota.

– Muziku i aranžman sam uradio ja, tekst smo zajedno napisali i gotovu pesmu smo imali bukvalno za veče. Mix & Master ove pesme i celog mog albuma je radio Dragan Ponjević Ponk i zahvaljujući njemu pesma zvuči svetski. Spot su nam radili Luka Matković, DVD Label i Vuk Nedeljković Debbug. Atmosfera na snimanju je bila uzbudljiva jer smo snimali u zgradi u samom centru grada gde smo palili rekvizite koje možete videti u spotu, a ujutru kada je čuvar došao na posao uplašio se, pa je zvao mog menadžera da pita da li da zove policiju – priča Coja i dodaje:

– Trenutno se nerviram jer nemamo jedan loš komentar i hejtere, a slušaoci u komentarima uveliko nagađaju kome je posvećena Indodjijina strofa. U narednim nedeljama i mesecima će izaći još sigurno četiri spota sa albuma za koji sam pripremio ukupno 12 pesama. Sledeći spot je solo pesma ‘BFF’ i tu ću tek da zbunim slušaoce i gledaoce sa lokacijom iz snova na kojoj je snimljen spot.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA/ PRINTSCREEN