Brat Marije Šerifović
Svet

29 Januara, 2023 22:00

Preminuo je brat Marije Šerifović, pevačica otkrila najtužniju stranu sebe: Ocu sam oprostila iako…

Brat Marije Šerifović umro je veoma mlad

Otkako je kročila na javnu scenu njen život intrigira svakog. Marija Šerifović uvek bez dlake na jeziku odgovori na svako novinarsko pitanje, mada iako nam deluje da o njenom životu gotovo sve znamo, istina je drugačija.

Pročitajte: Bolest je napredovala, Marija Šerifović se osušila – Slike svedoče o simptomima koje je zanemarivala FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Sa ocem Rajkom dugo je bila u narušenim odnosima i to nije krila, međutim ono što niko nije znao jeste da je brat Marije Šerifović preminuo veoma mlad. Marijin otac je pre nego što je upoznao Vericu imao brak iza sebe u kom je dobio sina Dušana. Pevačica je stigla da upozna starijeg brata, a on je nažalost umro u ranoj mladosti.

– Dušan je bio moj brat iz Rajkovog prvog braka i on je bio beskrajno dobra i posebna dušica – rekla je Šerifovićeva osvrnuvši se i na oca:

Pročitajte: Marija Šerifović izgovorila reči od kojih podilazi jeza – Svi se plaše njenog proročanstva

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

– Napravio je Rajko puno problema u životu, ali sve sam mu oprostila, prvo jer mi je otac a drugo i zato što roditelje ne možemo da biramo – bila je iskrena Marija.

Brat Marije Šerifović nažalost nije dočekao sestrine ogromne uspehe, ali Marija ima podršku i u mlađem bratu sa očeve strane, Danijelu koji je takođe krenuo muzičkim stopama. Da je sada sve u najboljem redu u porodici Šerifović pevačica je otkrila nedavno rekvaši da joj je otac priznao da je u životu mnogo grešio ali da je makar sve što je uradio u vezi nje bilo potpuno ispravno.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Ata images