Dragi Gudelj operisan
Svet

March 28, 2023 22:29

By

Brat Nemanje Gudelja preživeo je zahvaljujući samo jednoj stvari: Majka kao da je naslutila nesreću

Porodica Nemanje Gudelja pre tri dana preživela je veliki stres i bol, jer je njegovom bratu Dragom tokom utakmice na nekoliko trenutaka stalo srce.

Pročitajte: Svi se mole za fudbalera – Ceca Oliveri pružila ruku pomirenja, teška situacija ujedinila porodice 

Brat Nemanje Gudelja

Instagram

Dok su lekari reanimirali Dragog, njegova porodica je nema od bola posmatrala ovu jezivu scenu i molila se Bogu da sve bude u redu. I čini se da je samo zahvaljujući njemu brat Nemanje Gudelja danas živ.

Brat Nemanje Gudelja

Instagram Screenshot

Kako pišu španski mediji, da se nesreća dogodila u kući ili na ulici, tačnije, daleko od lekarske pomoći, pitanje je kako bi se na kraju sve završilo. I dok Olivera i Nebojša ne kriju da su neizmerno zahvalni lekarima što su ukazali pomoć njihovom sinu, izvor blizak porodici Gudelj tvrdi, da oni čvrsto veruju da je Dragog samo Bog sačuvao.

Pročitajte: Ovako to izgleda kada braća zavode – Dragi Gudelj i Milica Todorović u emotivnom zanosu 

Brat Nemanje Gudelja

Instagram

A da je porodica Gudelj i te kako zaslužila Božju milost dokaz je ono što su uradili dok su živeli u Holandiji, gde je Nebojša radio kao trener, a Nemanja igrao za juniorsku reprezentaciju.

Kako izvor blizak porodici tvrdi, Gudelji su u Holandiji izgradili pravoslavnu crkvu, o čemu nikada nisu želeli da govore.

Pročitajte: Otac Nemanje Gudelja više nije mogao da ćuti – Javno otkrio zašto ne žele Anastasiju za snajku 

Brat Nemanje Gudelja

Instagram

– Na tome da budu ktitori pravoslavne svetinje posebno je insistirala Olivera, koja kao da je naslutila da će se njena porodica suočiti sa najvećim strahom svakog roditelja. I ona kao i ostatak porodice veruje da je samo Bog spasio Dragog, te da im je na neki način vratio za sva dobročinstva koja su činili. Verujem da će oni ubuduće još više davati i pomagati, kako crkvi, tako i bolesnima i siromašnima – kaže izvor, koji je presrećan što se brat Nemanje Gudelja sad oseća odlično.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM