Svet

January 9, 2023 10:19

By

Natpis na bratovoj majici prouzrokovao bes: Novak očajan zbog Markove bolesti FOTO/VIDEO

Brat Novaka Đokovića retko je u Srbiji

Koliko zapravo znamo o povučenom Marku Đokoviću pitanje je koje vremenom postaje sve upadljivije, a za to vreme njemu udaljenost od reflektora izuzetno prija. Već duže vreme mir je pronašao u Marbelji, u Španiji, gde radi na jednoj teniskoj akademiji. Međutim, njegovom ocu Srđanu ne dopada se što je Marko tako daleko od porodice.

Pročitajte: Hajka protiv Novaka podelila planetu, a Marko Đoković se OGLASIO ovom slikom – Evo šta se dešava među braćom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

– Sve ću uraditi da se Marko vrati u Srbiju. To mi je rak-rana što živi u Španiji. Nije podnosio to što je Novakov brat. Gde god da se pojavi, svi bi ga saletali i pitali za Novaka, a on je govorio da ga puste na miru, da je on Marko. Zato je otišao. Na leto završavamo veliku kuću nadomak Rume, nadam se da ću ga tako privući da dođe – rekao je nedavno Srđan Đoković.

Pročitajte: Srđan Đoković besan: Mom sinu je učinjena velika nepravda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

Međutim, ranije se pisalo da bi Španija mogla da ostane idealno utočište za Marka. Tamo je pronašao mir nakon epizode u kojoj se ozbiljno borio sa depresijom, a tu bitku je dobio zahvaljujući guruu Pepeu Imazu koji je kasnije postao i važna uzdanica u timu najboljeg svetskog tenisera. Još jedna, možda i najvažnija okolnost, koja Marku pruža mir u Španiji jeste njegova stabilna emotivna veza sa brazilskom dizajnerkom Leti Tesari. Premda je procurila informacija da su se njih dvoje tajno venčali, to je ubrzo demantovao njegov otac Srđan, pisao je Story.

Pročitajte: Srđan Đoković otkrio sve o sukobu sa mužem jedne pevačice – Zbog njega je Novak preživeo pakao

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

 Brat Novaka Đokovića prošao je težak period – Pepe Imaz izvukao Marka Đokovića iz depresije

Novak Đoković je upoznao Pepea 2012. preko svog brata Marka, koji je upao u depresiju. Novak ne samo da je osetio veliku zahvalnost prema čoveku koji je izvukao Marka iz teškog emotivnog stanja, već se i sam zainteresovao za njegova predavanja. Zato je često putovao u Marbelju sa suprugom Jelenom, koja je, takođe, oduševljena njegovim metodama.

Marko je bio je u haotičnom stanju. Radili smo mnogo na tome da se popravi. Kada je Novak to saznao, zahvalio mi se i počeli smo da sarađujemo. Bili smo u Dubaiju, Monte Karlu, Marbelji – pričao je Imaz u intevrjuu za “La Riohu” prenele su Novosti.

Pročitajte: Fotografija koja topi i najhladnija srca – Ovako su nekada izgledala braća Đoković (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

Marko Đoković je u intevrjuu za “Espanjol” tokom turnira u Madridu govorio o “ljubavi i miru”:

– To je jedna filozofija života. Sa 20 godina sam bio u depresiji, a onda sam upoznao Imaza u Marbelji. Pomogao mi je mnogo, počeo sam da radim na sebi. “Ljubav i mir” znači voleti sebe kako bi mogao da voliš druge ljude. To je ono što i Novak sada oseća.

Pročitajte: Novak Đoković ISCRPLJEN i depresivan – Priznao šta mu je sada preko potrebno

Foto: Ata Images

Podsećanja radi, Novak Đoković juče se jako iznervirao u toku finalnog ATP meča u Adelejdu kada je počeo da viče “izađi!”, upirući prstom u ložu sa svojim timom. Neko vreme se nije znalo na koga se to odnosilo, da bi se kasnije ispostavilo da je pokazao na brata Marka, ali i na agente Eduarda i Elenu.

Takođe, Marko je u ovom trenutku kada je napustio ložu na majici imao natpis ljubav i mir u srcu sa duginim bojama…

Snimak pogledajte OVDE.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story / Svet

FOTO: ATA images