Star

21 Aprila, 2021 14:00

BRAVO! Kija Kockar PRODAJE garderobu a ZARADA ide u HUMANITARNE svrhe!

Kija Kockar je rešila da raščisti svoj garderober, a odeću koju više ne želi, ponudila je na licitacijama. Ona nije tražila novac, već da se umesto otga, pošalju sms poruke za lečenje ljudi kojima je potrebna pomoć.

Humani gest

Na tu ideju Kija je došla kada joj je jedan dečko putem Instagrama poslao poruku i pitao gde je kupila majicu sa slike koju je objavila, jer se njegovoj devojci dopada. Kako je više nije bilo u prodaji, pevačica je odlučila da mu pokloni ovaj komad garderobe, pod uslovom da za obolelu Natašu Terzin pošalje deset SMS poruka, piše Blic.rs.

Dobila sam danas neobičan zahtev od jednog dečka koji želi da obraduje svoju devojku ovom majicom jer joj se jako sviđa, a više je nema u prodaji. Rekla sam da pošalje 10 poruka 25 na 3030 za Natašu Terzin, poslao je 15. Bravo momak. Majica spakovana – napisala je Kija.

Nakon toga Kija je na licitaciju stavila i svoju haljinu, ali je i najvila prolećno spremanje ormana, sa istim humanim ciljem.

Još malo pa će biti prolećno spremanje odeće koju ne nosim i sigurna sam da ima par komada što će se nekom svideti i uz određeni broj humanitarnih poruka za Natašu Terzin ide vama. Posebno će se svideti onima koji nose broj obuće 37 – napisala je Kija.

 

FOTO: RAJKO RISTIĆ