Scandal

31 децембра, 2021 15:00

Brega raskrinkan! Poznata pevačica ga načisto uništila!

Čuvena pevačica narodne muzike Branka Sovrlić se više ne pojavljuje toliko često u javnosti kao u zenitu svoje karijere, ali je uvek rado viđen gost, što zbog svog veselog duha i pozitivne energije, što zbog lepote, koja je bila inspiracija mnogim muškarcima.

Pevačica načisto uništila Bregu!

Ipak, njeno srce osvojio je njen suprug, Sadik Pašić, poznatiji kao Paja, sa kojim dugi niz godina živi u Sarajevu. Ono što je interesantno vezano za njenog supruga, a malo ko zna, to je da je upravo on osnivač grupe „Bijelo dugme“. To je potvrdila i sama Branka.

Goran Bregovic

Jeste, Paja je na početku vodio „Bijelo dugme“, Sarajlije, čak im je on pričao kako da se oblače, da budu interesantniji. Jako puno su radili, međutim, za njihove koncerte treba dosta tehnike, mogao je samo jedan koncert dnevno da se radi, puno troškova i svega toga, a moj muž je uvek bio za to da više radi i zarađuje. Čak je imao i ponude da bude direktor, on je elektroinženjer, ali se time nije bavio, vanserijska inteligencija, napisao je i neke moje hitove, kao što je „Lido, Lidija“. Svestran je, sve zna, radio je i moje spotove. I sa njima je imao te genijalne ideje, radio je puno. Ali je shvatio da mu se ne isplati koncert dnevno, prešao je na narodnjake, uvek vodio njih 20 – rekla je pevačica i dodala.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Branka Sovrlic (@branka_sovrlic)

Tu je bio Šaban uvek, kao veličina, pa do nekih mlađih. Pronađe pevače koji dobro pevaju, pre nije bilo mobilnih telefona, nego je išao po gradovima i raspitivao se. Tako je otkrio Bobana Zdravkovića, mog Nišliju. Keba je krenuo sa njim da radi prve pesme, hitove, „Mali mrav“ je bio tad interesantan. Uvek je vodio po 20 pevača, kasnije sam i ja bila u toj grupi. Onda sam imala sreću da snimim „A tebe nema“, „Bilo bi dobro za tebe“ i „Šiki baba“. Na toj ploči imala sam čak tri hita i tada sam mogla da pravim solističke koncerte. Punila sam dvorane, imala sam sreće eto i da mi je muž mendžer – otkrila je Branka za pink.rs.

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM