Svet

10 Oktobra, 2020 21:30

Brena i Boba KOMŠIJE sa Đokovićima! A, NE PRIČAJU!

Lepa Brena odlučila je da investira novac u nekretninu, i to kakvu. Da li je slučajnost ili ne, tek nešto malo posle prodaje preostalog udela u „Grand produkciji“ najveća zvezda bivše Jugoslavije odlučila je da pazari ceo sprat u novoj kuli u luksuznom naselju „Vest 65“ na Novom Beogradu.

Paparaco Sveta ih ulovio na gradilištu!

Iako je sve još u izgradnji, te nisu čak ni prozori postavljeni, ona sa suprugom Bobom i arhitektama često obilazi gradilište, u šta se uverio i paparaco magazina SVET pre nekoliko dana. Popularna pevačica ispoštovala je sve zaštitne mere, pa je sem maske, kojom se bori protiv korone imala i šlem na glavi, koji je obavezama na gradilištu.

Živojinovići su nekih sat vremena proveli na građevinskom prostoru, gde su dogovarali nastavak poslova i konsultovali se oko materijala koji će biti korišćeni u izgradnji ove luksuzne stambene jedinice. U celu priču od samog početka uključen je i najmlađi Živojinović, Viktor koji skoro svakodnevno nadgleda radove. Naslednik je čak postavio i oglas u kom zbog, kako je naveo, proširenja posla traži dodatne radnike na poslovima čišćenja, fasade, krovova, staza, podova i grafita, tako da postoji mogućnosti da se Viktoru žuri da se što pre useli u ovaj po svim kriterijumima luksuzan kraj i zgradu.

Prodaće vilu na Bežanijskoj kosi?

Nije isključeno ni da Živojinovići konačno prodaju vilu na Bežanijskoj kosi, za koju je Brena nedavno izjavila da im je postala prevelika jer u njoj žive samo ona Boba i Viktor, pa su ovde našli svoju novu oazu mira koja važi za jednu od najsigurnijih u Beogradu jer je opremljena fizičkim obezbeđenjem, video nadzorom i ostalim pogodnostima, u koje svakako spadaju i garaže iz kojih se privatnim liftom dolazi do stana. Sad koliko će mir baš tu da vlada, nije poznato jer u istom stambenom bloku svoj penthaus ima i Novak Đoković, koji je kupio pre dve godine, a čija porodica godinama ne razgovara sa Živojinovićima. Opšte je poznato da porodica Živojinović nije u dobrim odnosima sa Đokovićima, ali biće neizbežno da se u nekom momentu  sretnu u ovom novom luksuznom naselju, pa će takvi susreti biti zanimljivi ostalim stanarima. Odavno je poznata priča, koja je bila i u svim medijima, da kada je još bio klinac Novak, njegov otac Srđan je od Bobe zatražio finansijsku pomoć u vezi tenisa i daljeg usavršavanja njegovog sina, koju iz nekog razloga od bivšeg tenisera nije dobio, pa poznavaoci gradskih priča kažu da njihova netrpeljivost datira još od tada te se izbegavaju u širokom luku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Srđan priznao da je Boba bio protiv Novaka

“Nikola Pilić, kod koga je Novak u to vreme bio na Akademiji, otišao je sa suprugom u Monako i razgovarao s Filipom Cepterom u vezi s Novakom. Rekao je da je saglasan da pokrije troškove Novakovog boravka na Akademiji, što je tad bilo 300.000 maraka za četiri godine i što nam je bila ogromna pomoć u to vreme. Filip Cepter posle toga pozove Bobu, koji mu doslovce kaže: „Novak je dobar, ali ima bolesno srce, bolesnu petu i tatu koji je nemoguć za saradnju“. To mi je ispričao direktor Ceptera u Beogradu, a to će vam potvrditi i Nikola Pilić“ – rekao je Srđan.”

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET