Žurka Žike Jakšića
Scandal

October 13, 2021 17:00

By

Brena i Boba na SUDU! Evo ko ih sad TUŽI!

Vest da je prošle nedelje u mađarskom gradu Nadašu održano veliko ocenjivanje vina u organizaciji pečujskog vinskog magazina Pecsi Borozo, i da su od 130 vrsta, koliko je degustirano, dva srpska osvojila trofeje, oduševila je sve naše poklonike ovoj rajskog napitka.

Brena i Boba na sudu!

Činjenica da je njihovo već čuveno belo vino odnelo značajan trofej, oduševila je suvlasnike vinarije iz Šida – nekadašnjeg teniskog asa, danas uspešnog poslovnog čoveka Slobodana Bobu Živojinovića i njegovog dojučerašnjeg prijatelja i saradnika, piše Stroy.rs.

No, suvlasnici poznate vinske kompanije nisu zajedno mogli da proslave ovaj uspeh. Naime, oni su trenutno u sudskom sporu. Iako je ovaj sve poznatiji i priznatiji vinski brend jedna od tački poslovne karijere na koju je suprug Lepe Brene najponosniji, došlo je do razmimoilaženja te su se nekadašnji bliski saradnici našli na sudu. Mada je ovaj slučaj sigurno neprijatan za celu porodicu Živojinović, oni nimalo nisu klonuli duhom, naprotiv.

brena i boba

Šarmantni Boba je vrlo opušten, trenutno se nalazi u Hrvatskoj, kao i Lepa Brena, koja je cele prošle nedelje bila na predrođendanskom proputovanju tom zemljom sa sestrom Faketom i nekoliko bliskih prijateljica. Lepa Brena, kao i cela porodica Živojinović, bila je dosta angažovana na početku promocije vinarije, te su svi zajedno, sa Filipovom suprugom Aleksandrom Živojinović, prisustvovali predstavljanju porodične vinarije u Beogradu, piše Story.rs.

FOTO: RAJKO RISTIĆ