brena i boba
Scandal

7 Novembra, 2021 18:00

Brena i Boba ostaju bez MILIONA! Evo ko im UZIMA sve!

U poslednjih nekoliko nedelja Lepa Brena i Boba prolaze kroz pakao! Kao da se neki sivi oblak nadvio nad njihovim glavama i sve se urotilo protiv njih!

Brena i Boba ostaju bez miliona!

Kako SCANDAL! saznaje, posle kuma koji ih je tužio i koji im traži pola miliona evra, koliko je navodno, uložio u ortački posao sa vinima, Živojinoviće tuže i drugi saradnici i planiraju da im oduzmu pravo na korišćenje imena i brenda koji su oformili za vino.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Brena i Boba su u posao sa vinom ušli puni elana i volje. Kuma su ubedili da radi sa njima i da i on uloži novac jer su bili sigurni da će sve biti unosno, međutim, njemu se nije dopalo kako oni posluju, rekao je da mu je sve to previše komercijalno i rešio je da se povuče, pa zato i traži sve što je uložio – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Ali ni to nije sve. Sad neki drugi saradnici hoće da im oduzmu i brend i ime, a to nikako nije dobro. Brena je s Bobom već mnogo uložila u reklamu pod tim imenom i sada su oboje na mukama. Ako dođe do toga da im se oduzme i brend i ime, ostaće im samo proizvod i praktično će morati da krenu od nule. Baš im je teško i u jako lošoj su poziciji jer ne znaju šta ih čeka – završava izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ