svet

1 Jula, 2020 20:00

Brena i Boba POBEGLI U MONAKO! Pokušavaju da sačuvaju MILIONE!

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović pre mesec dana napustili su Srbiju i otišli u Monte Karlo gde već dugi niz godina imaju stan u svom vlasništvu. Kako SVET saznaje, jedan od glavnih razloga njihovog odlaska iz zemlje jeste kupovina velike jedrilice, koju žele da usidre na Azurnoj obali. Ovaj bračni par poseduje brodove i jahte kako na crnogorskom primorju, tako i na hrvatskom, ali žele što pre da ih prodaju. Naime, oni su više puta dobijali pretnje da će im ukrasti plovna vozila, a cela situacija s korona virusom je još više zakomplikovala stvari. Zbog pandemije nisu mogli da izađu iz zemlje, niti da dodatno osiguraju svoju imovinu. Bez obzira što imaju zaposlene ljude koji brinu o njihovim plovilima, oni se ne osećaju sigurno.

MILION ZA NOVU JAHTU!

„Breni i Bobi je za sada plan da leto provedu u Monte Karlu, pa su shodno tome odlučili da upravo tamo pazare jedrilicu na kojoj će uživati narednih meseci. Spremni su da odvoje i do milion evra, jer kada prodaju brod koji imaju u Crnoj Gori i Hrvatskoj, samo će dodati ostatak novca. Manje će im trebati i za održavanje plovilice na jednom mestu, nego na tri. Biće im mirnija glava i neće morati da razmišljaju o bezbednosti svoje imovine. Boba od prošle godine želi da zameni stare jahte, pa sad obilaze nautičke salone. U Srbiji ih ogovaraju da se bahate, ali sve su zaradili sami i ne žale pare da sebi život učine lepšim. Nisu ni žurili sa kupovinom. Od prošlog leta gledaju razna plovila, prilično su suzili izbor. Nadaju se da će baš sada u Monaku pazariti novu jahtu i da će ovo leto provesti na moru, krstareći Mediteranom. Brena je konačno odlučila da sebi da oduška i da sa Bobom okrene novi list u životu. Otkako je kročila na estradu, prati je neka trka, frka, jurnjava, sada je krajnje vreme da se ozbiljno posveti sebi i uživa. U Monte Karlu imaju mnogo prijatelja, druže se, krstare Azurnom obalom i troše novac na čist hedonizam… Brenu nije briga što je mnogi nazivaju cicijom i stipsom, ona je zapravo realna žena koja ceni novac, koja zna na šta troši. Nikada se nije razbacivala, u suprotnom ne bi ni stekla toliko bogatstvo i upravo tome želi da nauči sinove”, kaže izvor za SVET i dodaje da je još jedan od razloga Breninog odlaska iz Srbije taj što želi da njeni sinovi da nauče važnu lekciju:

„Brena je vrlo realna i praktična žena i nije je briga što se priča kako nikom ne da svoje milione. Ona ima jasan stav da deca treba da se osamostale, vaspitavala ih je tako da moraju da rade kako bi imali novca i nisu živeli u zlatnom kavezu iako mnogi tako misle. Uvek im je govorila da uspeh dolazi kroz rad, da se ne kite tuđim perjem i da ne treba živeti na račun roditeljske slave. Uvek je tu za njih da im pomogne i podstakne ih, ali joj ne pada na pamet da izdržava odrasle ljude. Samo od prodaje Granda dobila je 15 miliona evra, istina iz dva puta, ali taj novac želi da uloži u nekretnine i biznis, ima razne planove, ali sigurno neće da ga deca spiskaju. Ona dobro pamti koliko je kroz život naporno radila i trudila se da bi bila to što je danas.”

„NEK SE SAMI SNALAZE I ZARAĐUJU!”

„Oni su dobri momci, vredni, poslušni, vaspitani, ali i svesni da uvek ima ko da ih pogura kad zapne. E zato ih je Brena ostavila u Srbiji same, pa nek se snalaze. Sad je na nju red da uživa, a na njih da zavrnu rukave. Kad će se vratiti, neće da kaže, sve opcije su otvorene, možda i ostane da živi u Monte Karlu, a u Srbiju da dolazi povremeno. Uglavnom, sebe je sada stavila na prvo mesto i nije je briga šta će ko da misli o tome”, završava izvor za SVET.

„Moji momci su već veliki. Ne provodimo previše vremena zajedno na letovanju, jer oni imaju svoje društvo i planove. Oduvek sam bila za to da deca kada odrastu treba da odu svako na svoju stranu da bismo se voleli i poštovali. Ja sam za kvalitetno, a ne kvantitativno druženje. Što sam starija, volim više da provodim vreme sama kako bih mogla da uživam u knjigama ili aktivnostima koji me opušrtaju i oplemenjuju moj život” ,rekla je Brena nedavno za Story.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/novi-star-ispovest-janjuseve-ljubavnice-napravio-mi-je-dete-i-zbrisao-romanina-majka-istina-o-pljacki-kija-sve-otkriva-o-ceci-i-jk-popovic-pobegao-iz-zemlje-suzana-ostala-sama

AUTOR: KATARINA BOGAVAC / SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET