Miroslav Ilić i Grand
ISKRENO

2 Juna, 2022 09:01

Brena posle presude progovorila o Miroslavu: Bila sam svedok njegove i Mirjanine ljubavi, a evo šta je razlog zbog koga sam svedočila protiv njega

Brena i Miroslav su nekada bili prijatelji

Pre nedelju dana sud je doneo odluku da je Miroslav Ilić biološki otac Devina Antonovića, što pevačeva nekadašnja ljubavnica Mirjana Antonović godinama pokušava da dokaže, te je sad u tome uspela.

Brena i Miroslav: Od prijateljstva do suda

Mirjanina prijateljica, pevačica Lepa Brena, bila je svedok tokom suđenja, a folk diva rešila je da progovori na ovu temu.

lepa brena i mira antonovic

Ata images

– Jako sam srećna zbog presude. Tačnije, nije to pitanje sreće već moralne etike. Miroslav je bio sa mnom i Mirjanom dve godine na turneji, obišli smo ceo svet. Zabavljali su se i voleli tada i rezultat te ljubavi je Devin – rekla je Brena za Blic.

– Suština, zbog čega sam im ostala u toj priči… Jedina smo zemlja koja nema zakon o utvrđivanju očinstva ili majčinstva. Treba da budemo prisutni u 21. veku. Podržala sam je u ime našeg prijateljstva i istine, i svih koji vode istu borbu – navodi Brena, te odgovara na pitanje da li bi opet prolazila kroz ovakvo suđenje.

Pročitajte: Brena nije jedina: Ova pevačica tvrdi da je Miroslava Ilića mogla oterati u zatvor

devin i mirjana antonović

Bojan Vuković

– Naravno da bih opet bila svedok. Prijatelj sam u dobru i u zlu, i majka sam. Vidite kako se ta deca osećaju, za mene je to veoma važno. Treba im pružiti zaštitu – zaključila nam je pevačica.

IZVOR: KURIR/BLIC