Miroslav Ilić i Grand
Svet

April 20, 2022 20:54

By

Miroslav Ilić pobesneo zbog Lepe Brene, pa sve porazbijao: Intervenisala policija

Brena i Miroslav u svađi su već godinama

Pevač Miroslav Ilić ne krije da je imao problem s alkoholom i da je tada na videlo izlazila njegova preka narav.  On se davno odrekao svog najvećeg poroka, ali incidenti koje je tada pravio pamte se i danas.

miroslav ilic

Bojan Vuković

Ilićev dugogodišnji saradnik i prijatelj bio je poznati estradni menadžer Raka Đokić, koji je nažalost preminuo još 1993. godine. Miroslav je osamdesetih godina nastupao zajedno sa Lepom Brenom, sve dok nisu krenuli nesporazumi između Rake i njega. U to vreme on je mnogo pio i stalno pravio incidente, a to je bio jedan od razloga što Raka nije hteo da nastavi saradnju s njim, već se posvetio Breni. Miroslav je ipak tražio da mu organizuje turneju 87. godine, ali pošto se ovaj danima nije javljao na telefon, Miroslav je otišao u prostorije ZAM-a u Domu sindikata i demolirao kancelarije – priča za Svet dobroobavešetn izvor.

Brena i Miroslav u ratu koji traje godinama

Službenice koje su tada radile bile su prestravljene razbijanjem kancelarija, pa su odmah pozvale policiju i prijavile Ilića. Slavni pevač tada je bio krivično gonjen i morao je da plati novčanu kaznu od tadašnjih 60.000 dinara.  Tu se njegova saradnja sa Rakom definitivno prekinula, a Miroslav je tek nakon dve godine i brojnih incidenata odlučio da batali alkohol.

printscreen

Inače, potukao se on i sa svojim menadžerom Vukasom, menadžera Mišu Jelovca udario je flašom u glavu, ma svašta je radio – tvrdi izvor.

Miroslav Ilić bv STAR

Bojan Vuković

Pročitajte: Miroslav Ilić očajan, Brena i bivša ljubavnica smislile kako da ga unište: “Mirjana me proganja decenijama!”

Slavni pevač nije ponosan na taj deo svog života, ali ga ni ne krije.

Ne odričem se ničega u životu, pa ni tog perioda kada sam voleo da popijem. U to vreme platio sam ceh onog sindroma kada nemaš, pa odjednom imaš sve. Bude ti važno samo da je veselo.

Moj problem je bio što ja zapravo ne podnosim alkohol. On grozno utiče na mene, napravi od mene čudovište – izjavio je Miroslav svojevremeno.

lepa brena i mira antonovic

Ata images

Pročitajte: Evo zašto Brena na sudu SVEDOČI protiv Miroslava! Ovo ne može da mu OPROSTI!

Miroslav Ilić još od tada nije u najboljim odnosima sa Lepom Brenom,  a potpuno su prekinuli bilo kakav kontat kada je pevačica odlučila da stane na stranu njegove bivše ljubavnice Mirjane Antonović.

Naime, Brena tvrdi da je bila svedok Mirjanine i Ilićeve ljubavi, te da je Devin Miroslavov sin.

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES, PRINTSCREEN