Brena o Aleksandri Prijović svet novine svet portal
Svet

June 1, 2024 17:00

By

Brena je ljubomorna na Prijovićku, ove njene reči su dokaz za to (video)

Brena o Aleksandri Prijović i njenom uspehu rekla šta misli

Lepa Brena je nesumnjivo najveća zvezda na prostoru bivše Jugoslavije, međutim, mnogi su pomislili da je snajka Aleksandra Prijović zasenila posle spektakularnih koncerata koje je proteklih meseci imala širom regiona.

Brena o Aleksandri Prijović ima veoma lepo mišljenje, ali je njena poslednja izjava izazvala veoma negativne komentare.

Brena o Aleksandri Prijović svet novine svet portal

Rajko Ristić

Brena o Aleksandri Prijović rekla sve što misli

Kada su pevača Ljubu Aličića nedavno upitali šta misli o Aleksandrinom uspehu i da li je nadmašila Lepu Brenu, on je bez razmišljanja odgovorio da jeste.

“Ne samo da je nadmašila Lepu Brenu, nego je nadmašila i Cecu”, rekao je Ljuba uz konstataciju da je mnoge pevače Aleksandra poslala u penziju.

Brena o Aleksandri Prijović svet novine svet portal

Rajko Ristić

Kada je Brena saznala za ovu Ljubinu izjavu grohotom se nasmejala, a potom i odgovorila:

“Ona je mlada zvezda, ali postoji nas nekoliko koji još uvek držimo čas. Ako može Mik Džeger da peva u 82. godini, što ne bi pevala i Lepa Brena”, konstatovala je diva.

Pročitajte Ispovest Brene o Priji rastužuje – Umornu Aleksandru sam pokrivala ćebetom i slušala tešku životnu priču

Posle ove Brenine izjave nizali su se razni komentari na njen račun, a jedan od njih bio je da je Lepa Brena ljubomorna na Priju, te da to ove njene reči to i dokazuju.

Između ostalog šuškalo se i da se Brena navodno naljutila na Aličića zbog njegove izjave, ali joj je on bez pardona odgovorio.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bozo Dobrisa (@bozodobrisa)

“Ovo što se piše da je Brena besna na mene, nema za šta da bude besna. Rekao sam Brena je Brena. Ona vredi i uvek je vredela, iza nje su stajali ljudi i imala je podršku, dok iza Prijovićke nisu i ona je ubrzo napunila šest arena u Zagrebu, to je samo ona mogla i niko više. Znam je kada je imala trinaest godina, upoznao sam je u Beču i kada sam čuo kako peva rekao sam pokojnom Mići Nikoliću da će od nje biti nešto. Čestitam joj na tome.

Čestitam Prijovićki jer malo je koleginica koje su za kratko vreme napravile dar mar na estradi. Brenu cenim i poštujem i jeste ona imala svojih koncerata i danas dan ima, ali sam za Prijovićku jer na mlađima svet ostaje. Ona je dokazala da zna da peva, da ima opasne pesme i da je mnogo popularna”, objasnio je Aličić

 

AUTOR: Svet

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM