Svet

17 Oktobra, 2021 17:00

Brendon sve ispričao! Evo ko je OTAC Majinog deteta i zašto ga KRIJE!

Maja Marinković i Branislav Radonjić Brendon došli su do toga da jedno drugom prete batinama, a malo fali da se u svađu umeša i Taki, koji ipak ne može da dozvoli da mu neko toliko vređa ćerku. Do juče najbolji prijatelji, oni se pljuju na sva usta.

Brendon sve ispričao o Majinom abortusu!

Brendon je prvi počeo groznim napadom:

 

View this post on Instagram

 

Објава коју дели Brendon (@i.am.brendon)

Rekla mi je da nije sigurna sa kim je zatrudnela, da je pored Janjuša u opticaju i treće neko lice, pa je zato abortirala. Odlučila je da abortira to dete, ali o svemu tome nije želela da priča meni u vlogu, nego je to htela da bude u nekoj najgledanijoj emisiji da bi ispala žrtva, a zapravo je veliki manipulator. Poenta je bila da ocrni Janjuša kod naroda. Inače, njen plan sa trudnoćom je bio da pridobije Janjuša jer je znala da je slab na decu. Protiv sam javnog propagiranja abortusa i silikonskih sisa. Generalno, ti rijaliti ljudi imaju neki sindrom da se viđaju posle šoua i da imaju intimne odnose međusobno – izjavio je Brendon, dok njegov prijatelj za Svet okriva ko je otac deteta:

Brendon mi je rekao da je to neki biznismen, jako moćan, svi ga znaju. Nije javna ličnost, ali u gradu kad kažeš njegovo ime, svi stoje mirno. Maja se videla sa njim nekoliko puta i zatrudnela. Još neće da otkrije o kome se
radi, kaže da to čuva kao keca u rukavu i da će otkriti ako bude morao ili ako ga Maja bude napadala – priča Brendonov drug.

Sa druge strane, Maja tvrdi da je to sve laž i već je zvala advokata da sudu podnese tužbu.

Nemam nameru da se javno prepucavam sa nebitnim likovima poput Brendona, koji izmišlja laži zarad malo pregleda na Jutjubu. On je dno od čoveka. Smarao me je najstrašnije da snimamo te njegove videe. Pošto nisam mogla, onda je ispričao laži. Sve što je rekao je laž i biće tužen zbog toga. Na Instagramu sam ostavila njegovu adresu i broj telefona, zainteresovan je za druženje sa galantnim muškarcima, batica je pasivan i traži isključivo aktivne momke. Brenda vas čeka, obrijala je noge – tvrdi Maja.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ