Brenina slava
Svet

November 22, 2022 11:30

By

Kao na modnoj pisti: Brojne poznate dame zablistale na Breninoj slavi, ali jedna je izdominirala FOTO

Brenina slava bila je povod za okupljanje brojnih poznatih ličnosti

Porodica Živojinović juče je proslavila krsnu slavu, Arhangel Mihaila, a tom prilikom okupila je porodicu i veliki broj prijatelja.

I dok je dan bio rezervisan za familiju, porodični ručak, lomljenje kolača i sve običaje vezane za slavu, Živojinović su veče proveli sa prijateljima.

Pročitajte: Počelo slavlje u Breninom domu – Pogledajte šta će se naći na slavskoj trpezi i kako pevačica igra sa kućnom pomoćnicom VIDEO 

Brenina slava bila je povod da se na jednom mestu okupi veliki broj javnih ličnosti, među kojima su bili ljudi iz sveta estrade, politike i sporta.

Jovana i Željko Joksimović, Tamara Vručić, Nataša Vulin, Ivana Nikolić, Melina i Haris Džinović, Mlađan Dinkić sa suprugom, Maja i Dragan Bjelogrlić, Snežana Stojković, Suzana Jovanović i Saša Popović bili su samo neki od gostiju.

Ata images

Ata images

Brenina slava bila je povod da poznate dame iz ormara izvuku svečane haljine i moglo bi se reći da se ne zna čija je bila lepša.

I dok se većina njih odlučila za crne kreacije, Snežana Stojković, supruga selektora fudbalske reprezentacije Srbije, izabrala je ljubičastu haljinu, sa istim takvim cipelama i nešto tamnijim sakoom.

Ata images

Ata images

Ata images

Ata images

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, FACEBOOK