Brenina slika iz mlađih dana svet novine svet portal
Svet

June 6, 2024 22:00

By

Tanke usne, obrve i oči iste: Brenina slika iz mladosti šokirala, svi misle da je Prija na njoj FOTO

Brenina slika iz mlađih dana zbog koje ćete trljati oči

Naime, pevačica Lepa Brena obožava da evocira uspomene i trudi se da ne zaboravi period pre velike popularnost. Brena je pre nekoliko godina sa svojim pratiocima podelila fotografiju iz svoje prve lične karte, koju je izvadila kada je napunila 18 godina. Brenina slika iz mlađih dana potpuno je sve ostavila bez teksta a u nastavku pogledajte i zbog čega…

Brenina slika iz mlađih dana – Svi govore da je Prija na njoj a ne folk diva

Na pomenutoj fotografiji se vidi da je Brena imala tamniju kosu, a ne plavu. Pevačica se tek kasnije ofarbala u plavu, koja je danas njen zaštitni znak. Brenina slika iz mlađih dana definitvno je nepto novo za Prijine fanove koji do sad, ovu sliku, sigurni smo nisu videli.

Pročitajte Lepa Brena se suočila sa bolešću od koje žene najčešće umiru – Šokirala sam se kad su mi rekli, obuzeo me strah

Komentari ispod objave samo su se nizali, a mnogi ističu da je ona prirodna lepotica kojoj tamna kosa mnogo bolje pristaje.

Brenina slika iz mlađih dana svet novine svet portal

Youtube Screenshot

Ipak, fanovi koji su veliki ljubitelji Brene i Prije bili su toliko kreativni da su uporedili ovu slike folk dive sa Prijom koja je, kako kažu slično izgledala pre korigivanja lica.

Brenina slika iz mlađih dana – Podsetilo na nekadašnji Prijin izgled pre korekcija

Tanke usne, obrve i oči podsetile su na nekadašnji izgled Aleksandre Prijović, toliko jako da su se našalili da su njih dve možda u nekom srodstvu.

Pročitajte Zar ovako velika zvezda izlazi na ulicu – Aleksandra Prijović u izdanju koje je sve zaprepastilo FOTO

Naravno, to je bila samo šala, ali da je sličnost velika kao i lepota, složićete se da ipak jeste.

Podsetimo, Lepa Brena često oduševi stajlingom i modnim kombinacijama. Tokom karijere je imala pregršt haljina koje su zasenile sve. Za doček ove 2023. godine odabrala je crno-zlatnu kombinaciju koja će se dugo pamtiti. U pitanju je duga uska crna haljina koja je savršeno istakla njenu figuru. Međutim, zlatna aplikacija na njoj predstavljala je golo žensko telo, što je izazvalo mnogo komentara.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images