Buba Corelli i Jala Brat
Svet

July 31, 2022 15:00

By

Više ne kriju u kakvim su odnosima: Buba i Jala jedan drugom okrenuli leđa (foto)

Buba Corelli i Jala Brat osim po brojnim hitovima i saradnji sa mnogim zvučnim imenima naše estrade, poznati su i po odličnoj atmosferi na svojim nastupima. I sinoć u prepunom klubu Hide u Budvi uspeli su isto, ali ono što se desilo na sceni svi komentarišu.

Buba Corelli i Jala Brat u svađi? 

Naime, reperi su tokom celog nastupa jedan drugom okretali leđa, stojeći poprilično udaljeni jedan od drugog. Obojica su uspešno animirala publiku, ali njihove interakcije nije bilo. Dok je Jala repovao svoj deo, Buba se fotografisao sa obožavaocima, nakon čega je odlazio na drugi kraj bine. Sličan scenario odigravao se kada je Buba imao svoj deo nastupa, a Jala mu okretao leđa. Iako su odmah krenula glasine da njihovi odnosi više nisu sjajni Buba Corelli za Svet tvrdi:

Pročitajte: Maya Berović, Jala i Buba na SUDU! Neviđeni SKANDAL zbog PESAMA!

Buba Corelli i Jala Brat

– Ma kakva svadja, za ovih sedam godina saradnje nikad nesporazuma nije bilo. I kada nam se razmimoilaze mišljenja, mi sednemo i popričamo o svemu, upravo da na nastupima ne bi izgledao tako kao što kažete (smeh). Jedini razlog umor. Danima putujemo, uveče nastupamo, ali OK, ne žalimo se. Nemamo kad da se posvadjamo (smeh), tvrdi Buba, a Jala Brat objašnjava:

Pročitajte: Jala i Buba urlali na nju! Karleuša zapomagala – Sklonite me od ovih čudovišta

Buba Corelli i Jala Brat

– Znaš zasto je tako izgledalo. Buba zna da sa ja dinamičan na nastupima i da mi treba više prostora na bini. Hide je top klub samo bi trebalo da za mene naprave veću binu (smeh). Buba zna koliko meni prostora treba i zato se sklanjao.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SVET (@svet_rs)

AUTOR: Irena Klein

FOTO: Privatna arhiva