svet

March 15, 2016 14:11

By

Učesnica Parova zavodnica: Svetlana iz Bugarske opčinila fudbalera Partizana

svetlana-vasileva-foto-printskrin-1457821607-862793

Starleta Svetlana Vasileva, učesnica “Parova“, koja je svoje cimere i gledaoce TV Hepi ostavila bez daha atraktivnim izgledom, bila je u vezi s fudbalerom Partizana Valerijem Božinovim.

Seksepilna Bugarka pokušala je na sve načine da sakrije ljubav sa sunarodnikom, piše Kurir, jer je u to vreme još bio u braku s Nikoletom Lozanovom, s kojom ima ćerku.

Svetlana je upravo zbog toga bila iznenađena kad smo je pitali za prvotimca crno-belih. Ona ne zna ni reč srpskog jezika, pa joj je u komunikaciji s novinarima pomagala drugarica Elijana, ali se na samo pominjanje Božinova zbunila. Očigledno joj je bilo jasno da smo otkrili njenu bivšu vezu.

“Božinov?! Kako vi to znate? Neću još da govorim o tome”, ljubazno nam je odgovorila Svetlana.

Novinari su pozvali fudbalera, ali on je bio na treningu, zbog čega nije bio u mogućnosti da da izjavu.

“Ne mogu da komentarišem devojku koju ne poznajem”, napisao je Božinov u SMS poruci, koji takođe želi da njihova ljubavna avantura i dalje ostane tajna.

Inače, dvadesetsedmogodišnja Bugarka u svojoj zemlji važi za veliku zvezdu. Ona je popularnost stekla 2009, kad je učestvovala u „Velikom bratu“. Slikala se za Plejboj, a njene gole fotografije opčinile su mnoge, pa je proglašena za mis Plejboja. Tri godine kasnije postaje seks-simbol Bugarske.

Svetlana Vasileva nije jedina zečica s kojom je bio Božinov. On je bio u braku sa zvezdom Plejboja Nikoletom Lozanovom. Pre tog braka bio je u vezi s bugarskom pevačicom Alisijom. Fudbaleru je nedavno jza oko zapala i Soraja koja se takođe slikala za Plejboj.

AUTOR: svet.rs

FOTO: printscreen