cakana
Intervju

5 Juna, 2022 21:00

Cakana bez dlake na jeziku: Ne znam šta ovo treba Darku Laziću, mora da vodi računa

Dragica Radosavljević Cakana otkako je izbio rat u Ukrajini, uglavnom prati političke vesti. Njena ćerka, koja sa porodicom živi i radi u Moskvi, sada se seli, a firma joj daje mogućnost da izabere nekoliko destinacija – Cakana navija za najbližu Srbiji. Ipak, između izveštaja sa ratišta i ekonomskih sankcija, pročita ona i vesti sa domaće estrade, a u poslednje vreme Darko Lazić je vrlo aktuelan u negativnom smislu.

Cakana bez dlake na jeziku

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

– Darko je odličan pevač, ali ne znam šta se to njemu dešava. Čovek je mlad, ženi se nekoliko puta, zaljubljuje se. Meni je žao što je imao te neke nesreće, nisam ispratila to divljanje autom, ali treba da se čuva. To je neki moj savet, ako ga zanima. On je izuzetno dobar pevač i trebalo bi više da vodi računa pre svega zbog sebe, a onda i zbog svoje dece i svoje porodice .

Sa kim si bliski sa estrade?

– Iskreno se ni sa kim ne posećujem po kućama. Nekako smo od ove korone svi postali drugačiji, nemamo vemena, svi se viđamo na tim snimanjima i to nam je dovoljno. Sa kolegama nemam neka loša iskustva , a ako sam ih i imala u pitanju su bile gluposti i to je već zaboravljeno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Jel bilo nešto sa Cecom? Pre ste se družili, više ne?

– Sa Cecom sam baš bila dobra. Jedan period dok je Arkan bio živ baš smo se lepo družile, išle smo na slave jedna kod druge. Onda smo se nekako udaljile, ali smo i sada OK. Ceca je divna majka, jaka žena i dobar prijatelj.

Sada ste obe bake, samo što tvoja unuka već želi da bude pevačica?

– Kada je Dunja saopštila da želi da se bavi muzikom ja sam joj bila vetar u leđa. Ona ima talenta i muzički je obrazovana tako da nisam imala ništa protiv, samo mislim da ona još uvek nije spremna za tu vrstu životnog izazova. Kad je poželela da ide na takmičenje „Zvezde Granda” ja sam je podržala, rekla sam joj da je to okej, ali sam je zamolila da razmisli da li je sada pravi trenutak za to. Zbog obaveza na fakultetu je odustala od toga, ali ja ću se potruditi da joj ispunim želju da snimi taj svoj prvenac.

Ćerka Dragice Radosavljević Cakane

Rajko Ristić

Neke pevačice kažu da imaš najlepšeg muža, jel mu se nabacuju?

– Ma ne, barem ja za to ne znam. Neša je sa mojim koleginicama jako dobar prijatelj i one ga gledaju isključivo kao mog saputnika i muža. Ja tu zaista nikada ništa nisam primetila ni osetila.

Kako vas dvoje nemate trzavice u braku?

– Mislim da je poverenje jedna od osnovnih stavki. Kada postoji obostrano poverenje sve je u životu lakše. Budu tu
naravno situacije koje nisu uvek srećne, normalno je da i mi ponekad vodimo polemike, posvađamo se, ne na krv i nož, ali se raspravljamo, ali dogovor i razgovor sve rešavaju. Mislim da je Neša u tom smislu uticao na mene jer je blaže naravi od mene, pa mu lakše polazi za rukom da sve reši.

Šta ti muž zamera?

– On mi često zamera što mnogo verujem ljudima, što prihvatam čak i da me neko na oči prevari u smislu da izmanipuliše sa mnom. On je potpuno drugačiji i stabilniji u tom smislu. Zamera mi i što nisam aktivnija u poslu i mnogo mu smeta kad dam tako neki komentar, što ne razmišljam malo više. On zna da će ti komentari dalje da se prenose. Ali ja sam iskrena, ne volim da ulepšavam i uvek biram da kažem istinu, pa i po cenu života.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragica Radosavljevic Cakana (@cakanaofficial)

Pouzdano znam da te koleginice mole da ih stilizuješ?

– Zaista dobijam pregršt komplimenata za taj moj stil oblačnja. Često me koleginice, kada prave koncert u šali pitaju da ih stilizujem. Ista situacija je i u mom komšiluku.Kad su neke zabave ili proslave, često dođu pa me zamole da ih stilizujem. Ja ih prvo pustim da one same nešto osmisle, izmaštaju, pa onda ja nešto dodam, umešam se uvek oko nekih sitnica.

AUTOR: Milena Jeremić

FOTO: Gaja