Cakanina muž
Svet

7 Decembra, 2022 19:47

Ovo je Cakanina ćerka zbog koje je pevačica preživela pakao: Lepotom očarava FOTO

Cakanina ćerka je majčina kopija

Cakanina ćerka je sa svojom porodicom napustila Srbiju pre 15 godina.

Kao i svakoj majci, pevačici Dragici Radosavljević, poznatijoj kao Cakana, ovaj rastanak pao je bolno, a iako se vremenom navikla na udaljenost od voljenih, te scene ostavile su traga.

Pročitajte: Cakana je grad zamenila za periferiju – Zavirite u njen ušuškani dom koji odiše toplinom 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragica Radosavljevic Cakana (@cakanaofficial)

– Bilo je jako teško, te scene ne mogu da zaboravim i uvek mi stoje kao rupa u grudima. Stresno je, užasno je stresno. Da je otišla samo sa mužem ja bih možda lakše prihvatila, ali troje male dece i ona… Naravno, ja sam znala da idu gde je super, gde su pozvani imaju posao sve je na tacni, ali meni su oni nedostajali – započela je Cakana.

Pevačici je tada, kao i sada, najveću podršku pružao suprug Nebojša, sa kojim je počela da živi kada je njena ćerka iz prvog braka bila u pubertetu.

Pročitajte: Tuga i neverica kako živi – Zbog rata u Ukrajini, Cakanina ćerka napustila sve 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragica Radosavljevic Cakana (@cakanaofficial)

– Ona je imala 16 godina kada smo Nebojša i ja počeli da živimo zajedno i odmah je to prihvatila. Oni su se oduvek voleli. Marija je odrasla u ljubavi između njenog oca i mene, mi smo se rastali kada smo shvatili da nema te ljubavi da nismo više tako vezani , a da naše dete neće da pati. Marija to nikad nije osetila. Imamo svi dobar i korektan odnos – rekla je Cakana, a na njenu veliku sreću, najstariji unuci, Uroš i Dunja, su se vratili u Beograd, dok je Cakanina ćerka ostala u Rusiji.

 – Važno je da su Dunja i Uroš tu. Oni imaju preko 20 godina, ali ja se osećam kao da su oni još mala deca kojima sam ja potrebna.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: NOVA.RS

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM