Svet

September 3, 2022 11:15

By

Cakana je grad zamenila za periferiju: Zavirite u njen ušuškani dom koji odiše toplinom

Cakanina kuća je raj za uživanje

Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug Nebojša Negić već nekoliko godina žive u Sremčici, a bučan i brz tempo kojem nisu mogli da se otmu u stanu na Vračaru zamenili su tišinom i spokojem periferije.

Pročitajte: Od čistačice klozeta, do pevačke zvezde – Cakana priznala koliko su njeni počeci bili teški 

U dvorištu se nalaze dve kuće. Jedna veća sa trpezarijom, spavaćim sobama i propratnim odeljenjima. Druga je, takozvana letnja bašta, u kojoj provode najviše vremena i kada su sami i kada im prijatelji dolaze na piće, ručak ili večeru.

Umetnica i advokat uskladili su svoje ukuse, vodili računa o svim detaljima i birali prirodne materijale – kožu i drvo.

Pročitajte: Dama sa besprekornim stilom – Dragica Radosavljević Cakana otkrila tajnu mladalačkog izgleda, ključ je u ove tri stvari

Već sam trpezarijski sto od pune hrastovine, u svakom momentu postavljen za šestoro, šalje poruku dobrodošlice, gostoljubivosti i topline.

Domaću atmosferu naglašavaju i skupoceni tanjiri od porcelana i svećnjaci, a kako Cakana jako voli ogledala, u letnjikovcu ih ima na sve strane.

Pročitajte: Cakana otkrila dugo čuvanu tajnu – Lepa Lukić i ja smo zajedno bile u zatvoru 

Hedonizam odaje i sofa naspram ugaone garniture, ali i klavir, uz koji vole da se opuštaju.

Kuhinja je opremljena najsavremenijom tehnikom, što i priliči kuvarici na glasu koja nas je zadivila i u takmičenju “Dođi na večeru”.

Pročitajte: Cakana u strahu zbog ćerke Marije – Godinama živi u Rusiji, a pevačica je unuke zbog rata dovela u Sremčicu

U vrelim letnjim danima porodica se seli u dvorište, koje je epicentar uživanja. Pored tuša koji su napravili pre dve godine, centralno mesto zauzima džakuzi, a tu su i udobne ležaljke raspoređene na besprekorno održavanom travnjaku, okružene cvećem i zimzelenim biljkama.

Kada padne veče i upali se rasveta, cela priča dobija romantičnu notu, pa supružnici uživaju u ćaskanju i pokojoj čaši dobrog vina.

AUTOR: IVAN GAJIĆ / SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET/INSTAGRAM PRINTSCREEN