Cakanina majka svet portal svet
Svet

May 21, 2024 09:00

By

Cakana se oglasila posle majčine smrti i priča da joj je majka gladovala dok je ona živela u luksuzu

Cakanina majka preminula je na Kosovu

Pevačica Dragana Radosavljević Cakana ostala je bez najvećeg oslonca i podrške, svoje majke. Cakanina majka živela je na Kosovu gde je i preminula i gde je i sahranjena.

Cakanina majka svet portal svet

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Cakanina majka bila je tema svih medija

– Na Kosovu sam i tamo ću biti do daljnjeg. Majka mi je preminula i sahranjena je u četvrtak – napisala je pevačica juče u poruci koju je preneo Kurir.

Inače, Cakana je poreklom sa Kosova gde je njena majka ostala da živi i kada se pevačica preselila u Beograd. A, da život na Kosovu nije tako sjajan pevačica je govorila jednom prilikom, ističući da jedno vreme nije bilo ni hrane u prodavnicama.

Cakanina majka svet portal svet

Ata images

Posle toga su se u medijima pojavili naslovi da Cakanina majka gladuje na Kosovu, što je pevačicu veoma razbesnelo, pa je nakon toga izjavila:

– Bila sam besna kao ris. Smatram da su ti skandalozni naslovi toliko bedni i jadni. Moja majka ne gladuje, ona živi najnormalnije. Ona ima osamdeset godina i još uvek je na nogama. Moja braća, sestra i ja je veoma volimo i provodimo vreme sa njom.Ona uživa i prava je gospođa. Vređaju me i ponižavaju takve priče – rekla je Cakana tada.

Pročitajte Ovog pevača Cakana je volela pre braka sa Nebojšom – I danas s oduševljenjem priča o njemu

Govoreći jednom prilikom o Kosovu u rodnom Leposaviću pevačica je rekla da je tamo život težak, ali da je narod složan.

– Tamo gde ja idem u Leposavić svi su jako složni i solidarni, u celoj toj ulici je moja porodica. Ipak smo mi empatičan narod i ne možemo tek da tako da dozvolimo da se neko pati.

Cakanina majka svet portal svet

Rajko Ristić

Cakane ne krije da se brine za svoju porodicu na Kosovu i Metohiji posebno u turbulentnim periodima.
– Kad je normalno stanje nemam strah, znam da su mi i braća dole pa me to smiriuje. Tamo su mi i sestra i zet koji su mobilni. Kad su neke teže situacije onda sam zabrinuta, to je prirodno – ispričala je Cakana u emisiji Puls Srbije.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR, TELEGRAF

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES