Ovo KRIJU! Car i Jovana se viđali pre Zadruge!
Star

July 11, 2021 15:00

By

Ovo KRIJU! Car i Jovana Ljubisavljević se viđali pre Zadruge! Stefan će je ostaviti kad vidi DOKAZE!

Filip Car ni za živu glavu neće da otkrije ko je devojka iz rijalitija sa kojom se poznaje od ranije i sa kojom je, kako sam kaže, imao nešto. Kako nam otkriva njegov drug, u pitanju je Jovana Ljubisavljević sa kojom se Car pre dve godine dopisivao, a zatim i video jednom prilikom.

Car i Jovana Ljubisavljević kriju aferu?

Ne znam što se plaši da kaže ad je to Jovana, verovatno da joj ne remeti vezu sa Stefanom. A čujem i da je rekao da će ona odmah da skoči da ga demantuje i da mu niko neće verovati. Pa, ima on te poruke, evo kraj još malo, pa može da dokaže sve kad izađe. Priču koju ja znam, koju je meni ispričao je da su on i Jovana pre dve godine stupili u kontakt preko Instagrama, on je njoj pisao prvi. Sve je bilo drugarski, ona mu je rekla da ima dugu vezu. Međutim, Car se njoj javio kada je bio u Beogradu i njih dvoje su se preko dana našli i popili piće. On kaže da nisu imali ništa više. Onda je video da ona ulazi u Zadrugu i baš se obradovao, ali kada su se sreli na snimanju profila, Jovana ga je molila da nikome ne priča da se znaju da njen dečko ne bi saznao da su se tajno videli. Tražila mu je da se zakune i on joj se zakleo da ni reč neće reći. Međutim, on se jednom prilikom u rijalitiju ispalio kada je sa njom vodio neki razgovor, rekao je: Ali ti znaš koja je priča bila van, kad smo o tome pričali! Tada je shvatio šta je rekao i ućutao je, a Jovana je u sekundi promenila facu. E, sad, ako je tako kako je on meni ispričao, ja u tome ne vidim ništa loše, ali možda je i bilo nešto među njima, ali joj je obećao da će da ćuti, pa mi nije ispričao sve, to ne znam. Poruke mislim da i dalje postoje – kaže za Star Filipov drug i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Karic (@karic___s)

Stefan je specifičan momak i ako sazna za to, sigurno neće tolerisati, jer je ćutala i nije mu rekla. I ja bih se osećao u tom slučaju kao budala. Mislim da je Jovana baš mutna osoba. Ovamo ozbiljna veza, a ide po Dohi, Milanu, ostaje po mesec, dva, sve i da je radila nešto, naravno da može da sakrije kad je bilo van granica. Baš će iz Dohe da se javi neko da je raskrinka – kaže nam izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ