dalila
dosta joj svega

18 Juna, 2022 21:00

Car je doveo do ludila: Dalila htela da se obesi u štali, sprečili je u zadnjem trenutku

Dalila Dragojević pored Filipa Cara proživljava pravi pakao i sve teže se nosi sa depresijom i napadima histerije. Kada je saznala da je možda i u drugom stanju, načisto je pukla i u momentu poželela da sebi prekrati muke.

Dalila htela da se obesi u štali

– Dalila je danima loše. Ima neki hormonski dizbalans, ciklus joj kasni, sumnja da je trudna sa Carom, a to sebi sada u ovom momentu ne može da dozvoli. Sa jedne strane, ona najviše na svetu želi dete, pa toliko je puta pokušavala da zatrudni sa Dejanom dok su bili u braku, ali, sa druge strane, beba sa Filipom bi joj život pretvorila u pakao. Postoje na imanju neki štekovi koji nisu u potpunosti pokriveni kamerama i ona tamo pobegne, skine bubicu, isplače se. Da vi samo čujete kako to zvuči i kako ona izgleda. Bukvalno jeza da vas uhvati. Čak i meni dođe da plačem sa njom – kaže izvor i dodaje:

Pročitajte: Dalila se slomila pa sve priznala – Istina je da sam bila trudna i da je Dejan prešao u islam

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

– Sad joj je najteže, priča kako sumnja da je trudna, ne zna šta da radi, a on je namerno dovodi do ludila. Prošlog vikenda je bila u takvom rastrojstvu da se celo veče šetala po ekonomskom dvorištu. Onaj deo gde je seno, gde se obično penju na krov silosa da bi pobegli, tu je ona valjda htela da se obesi, šta li. Vukla je onaj kanap od sena, vezivala, odvezivala, a nije znala da je sve vreme produkcija drži na oku. Oni su fokusirani na svakoga, ali njeno kretanje se pomno prati da ne napravi neko sranje. Naravno, odmah su joj prišli za svaki slučaj i sklonili je odatle. Čak su joj nudili i razgovor sa psihologom ali je odbila – ispričao nam je izvor.

Pročitajte: Dalila nije bila pri pameti sa tim kriminalcem – Huso Mujić nikad oštrije osudio ćerku i Filipa Cara!

huso mujić

Instagram

Inače, njen rođak je i ranije pričao da Dalila u napadu histerije ima te momente da preti samoubistvom, ali da je to samo predstava jer ona i te kako voli sebe. Dalilin otac Huso, sa druge strane kaže da ona, ako je trudna sa Carem, nema šta da traži u Šepaku!

– Ma, kakav zet, kakva trudnoća. On, ako ima trunku pameti i mozga ovde neće dolaziti. N*bijao me je na onu stvar nekoliko puta u rijalitiju, a oči mi nije video, nije se upoznao sa mnom. Nit poštovanja nit obraza! A i kako se ponaša prema mom detetu! Ja se iskreno nadam da nije trudna sa njim jer ne znam šta bi onda bilo. Kakva god da je, ona je moje dete. Ja mogu da se ljutim na nju, ali na kraju, ko ti pomogne, ko treba da bude uz tebe ako ne roditelj. Nadam se da je to sve neka greška, jer kako god bilo, taj Car ovde kod mene nije dobrodošao, i ako je iole pametan, na oči mi se neće pojavljivati jer se neće provesti dobro! Ja imam samo jednog zeta a to je Dejan. Pomirio se ili ne sa Dalilom, čak i da oženi neku drugu, on će za mene zauvek biti moj zet i od mene će imati ljubav i poštovanje – rekao nam je Huso.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić