Sličnost Muje i Cara
Svet

November 24, 2021 11:28

By

Car NAPAO Maju Marinković zbog Janjuša! Boji se da će mu se vratiti!

Car je juče upolovio u vezu sa Majom, i ostavio Dalilu bez ijedne reči. Maja i Car su zajedno otišli na žurku kao pravi par. Međutim, kada je uhvatio pogled Filip Car napao je Maju Marinković što je gledala u pravcu Marka Janjušević Janjuša.

Car NAPAO Maju Marinković zbog Janjuša!

Filip i Dalila nisu imali apsolutno nikakvu komunikaciju, iako su bili u istoj prostoriji. Maja je odmah otišla do Cara i krenula da mu šapuće. Maja i Car su jedno drugom ljubomorisali zbog Dalile i Janjuša.

maja i car

Maja je u jednom momentu naredila Caru da je poljubi kako bi Dalila videla da su njih dvoje opet u vezi. Bez obzira, na strasne poljubce, Car i Maja su nastavili da ljubomorišu jedno drugom. Car je Maji ljubiomorisao jer je gledala u pravu Janjuša:

Mene ne zanima Janjuš! Slušaj, nemoj da ti je*em mater, ja nisam normalna. Nećeš znati šta te je snašlo! Ti si pi*ka! – vikala je Maja.

Car je bio razjaren i nastavio je da je napada.

Majo, ja znam šta si sa mnom radila, video sam da si mu sad dobacila i da se smeješ njemu – nastavljao je Filip:f

Da li ti znaš šta sam ja sa njom napravila za dan? Ja se sa Dalilom mogu pomiriti za dva minuta. Ili ste drugarice ili ku*vetine. Majo, nemoj da ti branim sa kim se družiš – pobesneo je Car.

MArko JAnjusevic JAnjus

Ja tebe nikada lagati neću, rekao sam ti da sam je zavoleo, volim je i dalje, ali je taj odnos neiskren. A ti meni za ovo govoriš jedno, a radiš drugo. Posle tebe, nema šanse da budem sa nekim, biću sam ako me zaje*eš – pričao je Car.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ