Star

3 Aprila, 2021 15:40

Car želi da RASKINE sa Sanjom! Posle VRELE AKCIJE sve palo u vodu!

Rijaliti par Sanja Stanković i Filip Car sinoć su imali vrelu akciju nakon koje se Filip razočarao u svoju partnerku.

Car želi da raskine sa Sanjom!

Naime, Car je nakon serije, koju zadrugari gledaju u pauzi između emisija, otvorio dušu Ermini Pašović i istakao da ne može da nastavi vezu sa Sanjom i da je definitivno rešio da na njihov odnos stavi tačku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy)

Sešću i reći ću joj da nisam spreman za ovo, da je top, da je mirna, ali ne mogu… Ne mogu na silu – rekao je Car.

To je trebalo pre svega ovoga da razmisliš. Tvoj problem je što nisi mogao da izdržiš – uzvratila je Ermina.

-Mogu ja nju da čekam sad na prvu svađu da sam smrad i da se razdvojim od nje. Da kalkulišem, uhvatio bih je na prvu caku. Najbolje pošteno, da sednem da joj kažem neke stvari. Ja sam neozbiljan lik, koji nije spreman. Dotakao sam dno, moram da radim na sebi. Da budem solo, ne u dvoje. To me je i Paula molila, da budemo sami do kraja, ja sam prekršio – priznao je Filip.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ermi Ermina Pasovic (@ermi.bolan)

I ja sam ti to pričala, ali ti kao da p*čku video nisi. Ovo će da te košta opet – rekla je Pašovićeva.

Ispašće da sam ozvaničio samo zbog ovog… Sinoć sve krenemo, ona ne zbog kamera, izgubio sam volju. To mi je top bilo sa Minom, fešta, kao da smo kod kuće… Neću, sad da mi dođu i moje ove što sam najviše voleo, neću. A Matora se sinoć zakašljala, Sanja se nasmejala kada je videla. Zamisli, j*beš se preko puta bivše i smeješ se. A ja sam stalno u grču, gledam na 7 strana kjad treba da je poljubim. Evo Mina i danas komentariše za Milicu. Imam Paulom što mogu da zagrlim i izljubim kao drug, ona mi je kao brat…  – jadao se Car.

Da li ti se zgadila jer ti se brzo dala – pitala je Ermina.

Nije to… To bih mogao da forsiram da sam smrad. Rekla mi je da joj je glupo u krevetu, da idemo u spoljni WC. Nisam ni svr*io. Kad je počela da se smeje Matoroj, tu mi je ugasila – odgovorio je Filip.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ