Star

3 Septembra, 2021 22:00

Careva bivša pokušala da PRETUČE Maju! Napala je ispred zgrade i PLJUVALA!

Maja Marinković nedavno je doživela veliki šok kada je ispred zgrade napala nepoznata devojka.

Careva bivša napala Maju!

Kako Star  saznaje, jedna punačka crnka se predstavila kao bivša devojka Filipa Cara i pokušala je da udari Maju kamenom u glavu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

Maja se svaki dan viđa sa Filipom i više nikoga ne mogu da ubede da među njima nema nešto više. Pre nekoliko dana kada je krenula u prodavnicu ispred zgrade je sačekala crna devojka, možda malo starija od nje, nazvala je po imenu i kada se Maja okrenula ona je prišla i iz ruke joj istrgla kese koje je nosila. Počela je da joj preti dok je u ruci držala kamen kojim je pretila da će je gađati u glavu. Kada je Maja onako šokirana pitala ko je i šta hoće od nje, ta devojka je rekla da je Careva bivša riba i da će je ubiti ako se ne skloni od njega. Počele su da se svađaju, Maja joj je govorila da je ostavi na miru, ali devojka nije odustajala, bila je baš agresivna – priča za Star Majina drugarica i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

U jednom momentu, Maja je počela da skuplja ono što joj je ispalo iz kese, a devojka je u tada pokušala da joj otme telefon iz ruke. Vukla je za ruku i pljuvala, a onda je komšija naišao i razdvojio ih. Maja je bila unezverena, počela je da psuje i sa komšijom ušla u zgradu. Rekla je da će zvati policiju, i ta devojka je brzo otišla. Baš se uplašila, jer je napala usred bela dana. Maja je odmah zvala Filipa i on je došao kod nje u stan, ali joj je rekao da on ne zna o kojoj devojci je reč i da sigurno sa tom devojkom nije imao vezu. Ne sme sama da ide sada nigde, nije je još prijavila, ali ako je primeti moraće da zove policiju. Strašno šta se dešava i kakvih psihopata ima. Izgleda da je ta devojka zaljubljena u Filipa i ko zna šta je umislila u svojoj glavi – završava izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ