Novi izgled Suzane Jovanović
Svet

April 10, 2022 12:30

By

Čarobna dijeta Saše Popovića: I Suzana je ovako skinula kilograme

Čarobna dijeta Saše Popovića je nešto što svako može da priušti!

Saša Popović ima 68 godina, a izgleda i oseća se kao mladić! Iako je za njegovu vitku figuru i energiju velikim delom zaslužna genetika, dosta toga duguje i svojim zdravim navikama. Čarobna dijeta Saše Popovića nije ništa psecijalno,a stvar je pre svega u zadravim navikama. Alkohol izbegava što je gotovo čudo na estradi, ne hrani se po kafanama nego kod kuće gde uvek ima skuvanog jela, a mnogo kalorija i troši fizičkom aktivnošću.

Pročitajte: Čarobna dijeta Saše Popovića uz pomoć ove  koje za 15 dana smrša 5 kilograma, a jede sve!

Saša Popović i Miligram

Ivan Vučićević

On kaže da mu težina varira najviše pet kilograma što je višak koji uz malo discipline i odricanje skine za dve nedelje. Njegova dijeta ne traje dugo i ne traži gladovanje kao većina drugih, a evo kako izgleda: Doručak se preskače, i umesto peciva koje mu Suzana donosi u krevet kad nije na dijeti, popije samo kafu, ponekad sa mlekom

Za ručak jede grilovanu piletinu, ribu ili šniclu, a za večeru meso ili jaja sa salatom. Ako nije gladan uzme jednu voćku i jogurt. Saša tvrdi da i Suzana istom dijetom sa lakoćom brzo skine kilograme kad se desi da se opusti, ali napominje da je fizička aktivnost jako važna. Saša već godinama igra tenis, a preko leta kad porodica ode u Opatiju gde imaju svoj stan, svakog dana pliva i hrani se na mediteranski način – ribom, morskim plodovima sa mnogo salate i maslinovog ulja.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ